Tasnim haber ajansının bildirdiğine göre İslami Cihat'ın Tahran Temsilcisi Nasır Ebu Şerif, 7 Ekim'deki Aksa Tufanı operasyonu sırasında İsrail istihbarat örgütlerinin serverlerini de ele geçirerek Gazze'ye taşıdıklarını açıkladı.

Resmen açıkladılar! Mısır, İsrail'in soykırım davasına müdahil olacak Resmen açıkladılar! Mısır, İsrail'in soykırım davasına müdahil olacak

Gazze'de yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Tahran'da düzenlenen bir panelde konuşan İslami Cihad'ın Tahran Temsilcisi Nasır Ebu Şerif, İsrail istihbarat üslerinden ele geçirdikleri server bilgisayarlar sayesinde İsrail tarafından dünyada istihdam edilen casusların kimliklerine ulaştıklarını söyledi.

Nasır Ebu Şerif şunları ekledi:

“Aksa Tufanı'nın kazanımları sanılandan çok daha fazla. Zira İsrail'in tüm istihbarat örgütlerinin uykuda olacağı düşünülmüyordu. İsrail rejiminin 15 istihbarat üssü direniş güçleri tarafından ele geçirildi. Buralardaki birçok asker öldürüldü. Bu operasyonda istihbarat üslerindeki server bilgisayarlar direnişçiler tarafından Gazze'ye nakledildi. Bu bilgisayarda birçok casusun adları ve kimlikleri yer alıyor. Bunlar arasında İran İslam Cumhuriyeti'nde kullanılan casuslar da var.”