İspanya LaLiga'da bu sezon namağlup liderliğini sürdüren Real Madrid'de Arda Güler'le ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.

İspanyol basınından Todo Fichajes'te yer alan haberde Arda Güler'in ocak ayında takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddia edildi.

Haberde, daha önce Real Madrid'in Kubo ve Brahim Diaz transferlerindeki gibi benzer bir yolu izleyebileceği kaydedildi.

Ek olarak sezonun ikinci yarısı için Real Sociedad ve Real Betis'in yanı sıra diğer takımların da Arda Güler'le ilgilenebileceği aktarıldı.

İkinci kez sakatlandı

Real Madrid'in ABD'deki sezon başı kampında dizinden sakatlanan ve ameliyat olan Arda Güler, uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Genç futbolcu, takım antrenmanlara başladıktan hemen sonra tekrar sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol bacağında rectus femoris kasında sakatlık teşhisi konuldu." ifadeleri yer aldı.

Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi sona erdi! Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi sona erdi!

LaLiga'daki Las Palmas maçının ardından açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Kötü bir şanssızlık yaşadı. Daha sonra ağrı hissetti ve hafif bir sakatlık yaşadı. Üzgün, çünkü kendini iyi hissediyordu. Onu biraz daha beklememiz gerekecek." dedi.