Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup eden ve lider Eyüpspor'un ardından 12 puanla 2. sırada yer alan Teksüt Bandırmaspor'da başkan Onur Göçmez gündeme dair açıklamalar yaptı. 

"Hedefimiz her maçı kazanmak"

Yunan basını duyurdu: Fatih Terim kovuluyor Yunan basını duyurdu: Fatih Terim kovuluyor

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Onur Göçmez, "Gençlerbirliği maçı beklentimizin dışında bir galibiyet oldu, rahat bir galibiyet oldu. Mutluyuz. Gençlerbirliği, lig sonunda iyi yerlerde olacaktır. Çünkü önemli bir kadroya sahip. Bandırmaspor olarak haziran ayında transfer çalışmalarımıza başladık, scout ekibi diyebiliriz, bu alanda tamamen gönüllü üniversite mezunu amatör bir ekibimiz var. Bandırmaspor olarak stratejimiz, moddamız savaşmak. Hedefimiz her maçı kazanmak. Öncelikle hedefimiz Ümraniyespor karşılaşmasından 3 puanla dönmek." dedi.

"Amacımız ve hedefimiz bu"

Bandırmaspor'un stadyum ve tesis konusuna da değinen Göçmez, "Biz derneğiz ve Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Amacımız ve hedefimiz bu. Tesisleşme konusunda çok önemli adımlar attık ancak stadyum konusu Gençlik ve Spor'a ait bir konu, umarım en yakın zamanda çözüme kavuşur." dedi. 

"Beşiktaş, çocukluk aşkım"

Bandırma'ya vefa borcu olduğunu ve bir gün de Beşiktaş'a başkan olmak istediğini dile getiren Göçmez, "Bandırmaspor başkanıyım ancak Beşiktaşlı kimliğimi hiçbir zaman saklamadım. Bandırma benim memleketim, bizim iyi yerlere gelmemize vesile olan vefâmın olduğu bir yer, buraya vefa borcum var. Beşiktaş ise çocukluk aşkım. Beşiktaş'a başkan olmak gibi yönetici olmak gibi bir hayalim var. Her şeyin bir zamanı var." dedi.

Bandırmaspor, 2. sırada

Trendyol 1. Lig'de 12 puanla 2. sırada bulunan Bandırmaspor, bu hafta sonu deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.