Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Pratikle takviye edilmiş olsa da kitabi bilginin katkısı bir yere kadardır. Her mesleğin asıl incelikleri görev esnasında öğrenilir. Sizler de iyi, başarılı, ismiyle müsemma mülki idari amir olmayı inşallah vatanımızın dört bir köşesinde vazife yaparken öğreneceksiniz.

Başarılarınızla hep ailenizi gururlandırdınız, bundan sonra da devletin yüz akı olacaksınız.

Ünvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletin hizmetkarıyız. Mülki idari amirliği mesai saatleri içinde yapılacak, hükümet konağı duvarlarına hapsedilecek bir iş değildir.

Bizi temsilen görev yaptığınız ilçelerde sizlerden günün 24 saati, yılın 365 günü çalışacak, koşacak bir tempo ve motivasyonla işinize sarılmanızı bekliyorum. Ben Cumhurbaşkanı olarak böyle çalışıyorum. Uykum beş, bilemediniz altı saat. Gece eve gidişlerim bazen 12, bazen 1, bazen 2.

ABD'li yetkiliden 'F-16' açıklaması! Türkiye ne zaman teslim alacak? ABD'li yetkiliden 'F-16' açıklaması! Türkiye ne zaman teslim alacak?

SEZGİN TANRIKULU'NUN TSK'YA İFTİRASI

Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi benim Mehmetçiğime nasıl hakaret ediyor, herhalde izlediniz. Bunlara gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da bizim verme mükellefiyetimiz var. İkinci sınıf hak ve özgürlüklere, ekonomiye mahkum ve mecbur edenler bizim Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan ciddi manada rahatsızlık duyuyorlar.

Mazimizde sadece Balkanlardan Kafkaslara, Irak'tan Suriye'ye kimin başı dara düşmüşse ayrım yapmadan kucak açmak var.

"ÜÇ BEŞ ŞARLATAN..."

Sosyal medyada örgütlenen üç beş şarlatanın milletimizi birbirine düşürerek ülkemizi yangın yerine çevirme çabalarını başlarına çalacağız."