İstanbul Üniversitesi akademik kadrosunda yer alan 11 doktor ve öğretim görevlisinin, “Cinsiyet Disforisi Olan Ergenlere Endokrinolojik Yaklaşım: Türkiye'de Üçüncü Basamak Bir Merkezde Pediatrik Endokrinoloji Bölümü Deneyimi” isimli makalede; henüz reşit olmamış 22 çocuğa hormon tedavisi uygulanarak ve ameliyat ile desteklenerek cinsiyetlerinin nasıl değiştirildiği anlatıldı.

Kendilerine saygı duyulması iddiasıyla kitaplarda, filmlerde, sokaklarda ve her alanda propagandalarını yaparak çocuklara dahi cinsiyetsizliği dayatan eşcinsel sapkınlığın tehlikesine dikkat çeken ifadeler Habervakti.com arşivlerinden çıktı.

NE OLDU?

Yeni Şafak'tan Şefika Nur Çiftçi'nin haberine göre; LGBT destekçisi doktorların imza attığı “Cinsiyet Disforisi Olan Ergenlere Endokrinolojik Yaklaşım: Türkiye'de Üçüncü Basamak Bir Merkezde Pediatrik Endokrinoloji Bölümü Deneyimi” isimli makalede; henüz reşit olmamış 22 çocuğa hormon tedavisi uygulanarak ve ameliyat ile desteklenerek cinsiyetlerinin nasıl değiştirildiği anlatıldı.

Mart ayında yayınlanan söz konusu makaleye imza atan 11 ‘doktorun’ aralarında; ‘profesör’ ve İstanbul Üniversitesi’nin akademik kadrosunda yer alan isimler henüz reşit olmamış 22 çocuğa hormon tedavisi uygulanarak ve ameliyat ile desteklenerek cinsiyetlerinin değişmesinde öncülük ettikleri ortaya çıktı.

Haberin detayları için tıklayınız:

Eşscinsel sapkınlık-neslimiz katleden doktorlar

BÜLENT DENİZ VE HÜSEYİN KAÇIN DAHA ÖNCE TEHLİKEYİ VURGULAMIŞTI

Ortaya çıkan bu skandalla birlikte, eşcinsel sapkınlığın topluma ve özellikle de çocuklara verdiği zararın önemini yaptığı programlarla defalarca kez vurgulayan Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz, Psikolog Hüseyin Kaçın ile yaptığı Röportajda yaklaşan tehlikeyi böyle görmüştü:

Eşcinsellik nedir? Ne değildir?

Eşcinsellik hastalık mı? Değil mi?

Kavramların önemi ne? Zihinlerimize ne mesaj veriliyor?

İşte hepsi ve daha fazlasının yer aldığı o video:

Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak...

Habervakti.com