Özel, Kılıçdaroğlu ile görüşecek Özel, Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yeniden adaylığı, 18 Aralık haftasındaki PM’nin peşinden duyurulacak, adayları belli olan Ankara ve İstanbul dışındaki büyükşehirlerde adlar, “Kent büyüklüğüne” göre sırasıyla kamuoyuna açıklanacak.

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; CHP’de 227 seçim çevresine yönelik açıklanan başkan adayı isimlerinin tamamının oy birliği ile PM’den geçtiği öğrenildi. Adana ve Mersin gibi kentlerin başkan adaylarının açıklanmamasının sebebinin ise “Strateji gereği” olduğu öğrenildi.

"Özlem Çerçioğlu'nun İzmir adaylığı gerçeği yansıtmıyor"
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilgili, “İzmir’e aday gösterilecek” iddiasının ise gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Çerçioğlu’nun Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilecek

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yeniden adaylığı, 18 Aralık haftasında gerçekleştirilecek PM toplantısının peşinden kesinlik kazanacak. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın yeniden adaylıklarının kesinleştiği Ankara ve İstanbul’un dışındaki büyükşehirlerin adayları da peyderpey kamuoyunu duyurulacak.