Cumhuriyet Halk Parisi’nin Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı program için Eskişehir’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İYİ Parti'de başkanlık seçimi ikinci tura kaldı İYİ Parti'de başkanlık seçimi ikinci tura kaldı

Porsuk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda, 31 Mart'ta yapılacak seçimde adaylarının tanıtımını yapan CHP Genel Başkanı Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce için destek istedi. Düzenlenen etkinlikte salonda yer yer boşlukların olması dikkat çekti.

Yılmaz Büyükerşen Cumhuriyet Halk Partisi'nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür”

1999 yılından bu yana Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkanlığı yapan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen’in ise 31 Mart’tan itibaren CHP tarafından oluşturulan kurulun genel koordinatörü olarak görev yapacağını belirten CHP Lideri, şu ifadeleri kullandı:

“Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak, de de emeklilik yaşayacak. Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde bir eli Türkiye'deki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin üzerinde olacak. Buradan ilan ediyorum. 31 Ocak günü Ankara'da, bütün büyükşehir belediyelerimizin temsilcilerinden, adaylarından ve yöneticilerinden oluşan bir çalıştay var. O çalıştay, yerel seçim sürecini değerlendirme çalıştayı. O çalıştayın açılışında ve başında olacak. Bundan sonra Yılmaz Büyükerşen Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, yapılan iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması, hizmetlerin standardizasyonu ve geliştirilmesiyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür.”