İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğindeki değişim isteyenler, Kılıçdaroğlu ve ekibinin bir daha seçilmemesi için yollar aramaya başladı. Yaşananların ardından dün YouTube'da yayınlanan bir video gündeme bomba gibi düştü. CHP içerisinde değişim isteyen isimlerin yaptığı online toplantı kamuoyuna sızdırıldı. Kimin ya da kimlerin sızdırdığı bilinmezken, CHP'nin önemli isimleri ve bazı Parti Meclisi üyelerinin Kılıçdaroğlu'na karşı net bir şekilde harekete geçtiği görüldü.

Sızdırılan görüntülerin ardından CHP'li Engin Altay'dan açıklama geldi

Meral Akşener siyasete böyle veda etti! 'Başbakan olacağım' demişti... Meral Akşener siyasete böyle veda etti! 'Başbakan olacağım' demişti...

İmamoğlu'nu desteklediği görülen bu isimlerin ne yapacağı merak konusuyken toplantıda olan isimlerden biri de geçtiğimiz günlerde değişim çağrısı yapan Enin Altay'dı. Kurultay sürecinin değerlendirildiği toplantı sonrası Sözcü'ye konuşan Altay, “Arayışlar devam edecek. Partinin hali ortada, il başkanlarının görevden alınması, delege seçimlerinin başladığı bir süreçte görevden almalar var. Biz bunu konuşmayacağız da neyi konuşacağız kardeşim" ifadelerini kullandı.

Sızdırılan görüntülerin ardından CHP'li Engin Altay'dan açıklama geldi

"Arama konferansını ihanet toplantılarına çevirmek istiyor birileri"

Sözlerine devam Engin Altay daha sonra videonun sızmasının enterasan bir durum olduğunu belirtti. Altay ayrıca konuyla ilgili, "Sızması enteresan. Fakat gizli saklı bir durum yok. Sorun var ve tartışıyoruz. Arayış var ve bu da arama konferansı. Arama konferansını ihanet toplantılarına çevirmek istiyor birileri. Herkesin bu partiye borcu var. Bunu ihanet diye sunmak çok ayıp" şeklinde konuştu.