Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın proaktif taraftar gruplarından olan Gurbetçi Gençler'in Sütlüce’deki "Trabzonspor için bir meşale de sen yak" etkinliğine katıldı.

Doğan, gündemde yer alan Konyaspor Basketbol takımı iddiaları, transfer ve stat sponsorluğu hakkında da flaş açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Doğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Trabzonspor Basketbol'un hangi ligde başlayacağı belli değil"

"Bu basketbol konu hassas bir konu. Ben geldiğimde de söz vermiştim. Eski bir basketbol yöneticisi olarak Trabzonspor taraftarına bir sözümüz vardı. Doğrudur. Elimizden geldiği ve imkanlarımızın olduğu ilk an basketbola bir taraftan başlayacağız. Hangi lig olacağı şu an net değil ama niyetimiz o yönde."

"Konyaspor Basket'i almamak gibi bir niyetimiz asla olamaz"

"Bu Konyaspor camiasını konuşmak istemem sonuçta onların bir takımı var, bizim öyle bir niyetimiz yok. Yani onların takımını almamak gibi bir niyetimiz asla olamaz. Bizi sıfırdan, bir alt ligden bizi almaları için talebimizde bulunduk."

"Biz Konyaspor'un da orada olmasını isteriz bir Anadolu takımı olarak"

Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu

"Ama Konyaspor camiası kendi içlerinde bir karar verir, bizi bağlayan bir durum değil. Biz Konyaspor'un da orada olmasını isteriz bir Anadolu takımı olarak. Ama kendi camiaları açısından öyle bir karar verirlerse onu da konuşuruz daha sonra"

Trabzonspor'da stat sponsorluğu yarın açıklanacak

"Yarın stat sponsorluğunu açıklayacağız. Yarın olmazsa salı günü. Taraftarın ne beklediğini biliyoruz"

Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması

"Transferi öyle ya da böyle yapacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde... Sürekli gündeme geliyor bu konular. Üç liralık oyuncuya on lira verirsen transferi şu anda da yaparsın, telefonu da açarım gelirim. Doğru transferi doğru fiyata almak önemli. Önümüzdeki örnekleri görüyoruz. Çok ciddi ücret kazanan oyuncular var. Bunları daha sonra veremiyorsun birine Uygun maliyetle doğru oyuncuları takıma katacağız"