Seralar

Bitkilerin yetişmesine uygun şartları sağlayabilmek için çevre şartları kontrol edilebilen, ışık geçiren materyallerden üretilen örtülü yapılara “Sera” diyoruz. Alacağınız seranın özellikleri, amacınıza göre değişebilir. İşte tercih etmeyi düşünebileceğiniz seralar!

raflı sera

Raflı Seralar

Birkaç adet raf içeren, UV ışınlarına dayanıklı bir PVC örtü içeren raflı seralar, küçük alanda nispeten çok sayıda bitki yetiştirmek isteyen bahçeciler için biçilmiş kaftan. Eğer saksılarınızı koymaya yer bulamıyorsanız bu raflı seraları tercih ederek bitkilerinizi güneş alan bir ortamda üst üste yerleştirerek alandan tasarruf edebilirsiniz. Raflı seraların örtüsü UV ışınlarına ve don tehlikesine karşı güvenli malzemeden yapıldığı ve şeffaf yeşil renkte olduğu için bitkilerinizin sağlığı hakkında endişelenmenize de hiç gerek yok!

Ahşap Bahçe Seraları

Bahçenizin estetiği sizin için vazgeçilmezse diğer seralar gibi büyük alan kaplamayan, birkaç bölmeyle işi halleden ahşap bahçe seralarına da göz atabilirsiniz. Gövdesi ahşap, üstü ise PC levha olan bu seralar, bitkilerinizi kışın soğuktan, ilkbaharda ise dondan koruyabilir. Menteşeli kapakları sayesinde bitkiler rahatlıkla sulanabilir veya çıkarılabilir.

bahçe masa

Akaryakıtta çifte indirim beklentisi! Akaryakıtta çifte indirim beklentisi!

Sofra Gereçleri

Keyifli bir yemek deneyimi için bir yemek takımı almanızın ardından sofrada, mutfakta size yardımcı olmaları için aşağıdaki gereçlere göz atabilirsiniz.

Mangal Tutuşturucu

Mangal veya barbekü sevenlere sesleniyoruz: Her seferinde yakıcı jel, kibrit, çakmak, gazete gibi yöntemlerden sıkıldınız mı? O hâlde elektrikli mangal tutuşturucu tam size göre! Tutma yeri plastikten, kendisi paslanmaz çelikten olan bu kömür çakmakları 1500W ile duman çıkarmadan mangalınızı yakabilir, size de yemeğinizi çevirip keyfini çıkarması kalır!

Cool Bar

Dışarıdan bakınca sadece küçük bir masaya benzeyen Cool Bar sayesinde bardaklarınızı üste koyarken alt tarafta içeceklerinizi soğuk bir şekilde depolayabilirsiniz. Masanın üst tarafını yukarı doğru çekmeniz alttaki depolama alanına ulaşmanız için yeterli, alt tarafı buzla doldurarak adeta bir buzdolabına dönüştürebilir, içecek keyfinizi hiçbir yere gitmeden sürdürmeye devam edebilirsiniz. Büyük barbekü partileri için ideal!

Go Bar

Cool Bar’a benzeyen bir diğer ürün olan Go Bar sayesinde masa ve soğutucuyu aynı yerde kullanmaya ek olarak bu ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Adeta bir kova gibi elinize alıp taşıyabileceğiniz Go Bar sayesinde istediğiniz yerde soğuk içeceğe ve sehpaya sahip olmanın keyfini çıkarın!

Verebileceğimiz bazı sera ve araç gereç önerileri bu şekildeydi, umarız hoşunuza giden bir ürün çıkmıştır. Keyifli günler diliyoruz!