Tüm dünyanın dikkat kesildiği İsrail ile Hamas arasında yaşanan büyük kriz Orta Doğu'yu resmen ateş çemberine dönüştürdü. Binlerce Filistinli ve İsraillinin hayatını kaybettiği çatışmalar hız kesmeden devam ederken can kaybı her geçen dakika artmaya devam ediyor.

Pek çok ülkenin yoğun bir diplomasi trafiği yürüttüğü bölgede tansiyonun düşmesi için çalışmalar sürdürülürken çeşitli sosyal medya platformlarında da her dil ve milletten kişiler paylaşımlar yapıyor.

Abbas: İsrail'i durduracak tek ülke ABD Abbas: İsrail'i durduracak tek ülke ABD

Sık sık İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı sistematik saldırılarda Filistin'e verdiği destekle adından söz ettiren Filistin asıllı dünyaca ünlü süper model Bella Hadid bu süreçte sessiz kalmadı.

Kız kardeşi Gigi Hadid'in ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hadid, çatışmaların üzerinden 10 gün geçmesinden sonra olaylara ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. 

Filistin ve Gazze için tüm gücüyle sesini duyurmaya çalışan Bella Hadid, "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"İSRAİL BAŞBAKANI MODERN ZAMANIN HİTLER'İ!"

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun acımasız Filistin politikasını yerden yere vuran dünyaca ünlü model, "İsrail Başbakanı Netenyahu yeni Hitler! 2 buçuk milyon Filistinliye yeni bir mezarlık yaratmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i!'' diyerek sözlerini sürdürdü.