Holokost'tan kurtulan Yahudi kadın, Gazze'deki katliamı protesto etti Holokost'tan kurtulan Yahudi kadın, Gazze'deki katliamı protesto etti

Manchester'daki yıllık toplantıda konuşan Coffey, "eğik ya da düz, yemek istediğiniz muzun şekline hükümetin karar vermesi gereken bir işi değil" dedi.

1333/2011 sayılı AB Düzenlemesi, Kıbrıs, Yunanistan veya Portekiz'in belirlenmiş bölgelerinden gelmediği sürece, birlik içinde satılan muzların "anormal eğrilik" içermemesi gerektiğini belirtiyor.

"ÇILGIN BRÜKSEL BÜROKRATLARI"

2016 Brexit referandumundan önce bu kural, Brexit yanlısı politikacılar ve uzmanlar tarafından "çılgın Brüksel bürokratlarının" aşırı müdahalesinin bir örneği olarak gösterildi.

LAHANADA BİN 800 KELİMELİK YÖNETMELİK

Bu tür diğer örnekler arasında , lahanalara yönelik pazarlama standartlarına ilişkin bin 800 kelimelik bir direktif de yer alıyor.

"ESNEK" MUZ KURALI

'Esnek muz' kuralı alay konusu olmasına rağmen bu kural, İngiltere'nin AB'den resmen ayrılmasından neredeyse dört yıl sonra bile İngiltere'nin hukuk kitaplarında yer almaya devam ediyordu. Mayıs ayı itibarıyla bu türden 4.000'den fazla yasa kayıtlarda kaldı ve Başbakan Rishi Sunak, o dönemde yalnızca 800 yasayı kaldırmayı tercih ettiği için Brexit yanlıları tarafından eleştirildi.