İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir eve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saat 00.30 sıralarında operasyon düzenlendi.

Baskında polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açılırken 2 polis göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Çatışma sonrası olay yerine çok sayıda özel harekat, operasyon timi, çevik kuvvet ve asayiş ekibi yönlendirildi.

Cadde ve sokakların girişleri ablukaya alındı, sağlık ekipleri bölgede hazır bekletildi.

1 saldırgan öldürüldü

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekibe adrese girişleri esnasında içerideki şüpheliler tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açıldığı bilgisi verildi.

Açıklamada, "Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli polis memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır. Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A. isimli şahıs ölü; O.A. isimli şahıs yaralı; G.D, K.T. ve A.A. isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul'da çöl tozu etkili oluyor İstanbul'da çöl tozu etkili oluyor

Yaralı polislerden biri şehit oldu

Operasyonda yaralanan polis memuru Hakan Telli'nin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu kaydedilen açıklamada diğer yaralı polis memuru A.Y.Ç.'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Şehit polis memuru Hakan Telli için bugün saat 11.00'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlenecek.

Evli ve 2 çocuk babası Telli’nin naaşının törenin ardından memleketi Tokat’a gönderileceği bildirildi.