TheMost Hair Design Studio, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. 12. yılında 17. şubesine ulaşan mağaza Türkiye dışında Katar ve Bakü’de de varlık gösteriyor. Firmanın, Bahçeşehir ve Beylikdüzü şubelerinin kurucu ortağı olan Murat Kılıç, markanın başarısı hakkında açıklamalarda bulundu;

Kılıç, “TheMost’un yakaladığı başarının kökleri aslında uzun yıllara dayanıyor. 2010 yılında Etiler’de ilk butik salonuna kavuşan markanın on yılı aşkın bir tecrübesi ve başarı istikrarı var. Bence bu durum müşterilerimizde güven oluşturuyor ve bizi tercih etmelerini sağlıyor.” diyerek markanın başarı tarihçesini kısa bir şekilde özetledi.

TheMost Bahçeşehir ve TheMost Beylikdüzü’nün kurucu ortağı olan Murat Kılıç; “Saç tasarımında yakaladığı başarıyı, işletmecilik anlayışına yansıtmış olması bence TheMost Hair Design Studio’nun en büyük sırrı. Bu sayede müşteriler sadece saçlarına yapılan dokunuştan değil, aldığı hizmetten ve gördüğü ilgiden de son derece memnun olarak TheMost’tan ayrılıyor. Doğal olarak bu durum gerektiğinde tekrar TheMost’u tercih etmelerine zemin hazırlıyor.” ifadeleriyle markanın sadece saç tasarımındaki başarısıyla değil, hizmet anlayışıyla da öne çıktığını vurguladı.

The Most’un başka bir yönüne daha değinen Kılıç, “İşletmemizin tüm personelinin eğitimli ve alanında uzman kişilerden oluşması da bir başka artı yönü. Böylelikle müşterilerin talepleri; daha hızlı ve en ideal şekilde yerine getiriliyor. Haliyle sağlanan hizmetin kalitesi de üst seviyeye taşınmış oluyor.” açıklamasında bulundu.

Kendi TheMost serüvenine de bir parantez açan Kılıç, “Şimdiye kadar meslekte 13 yılım geçti. Ben de ilk kez 2018 yılında işletmemiz ile mesleki tecrübemi birleştirdim. Geçen iki yılın ardından 2020 yılında TheMost Bahçeşehir’in kurucu ortağı oldum. Bahçeşehir’de kısa zamanda kayda değer bir müşteri potansiyeline ulaştık ve bölgenin önde gelen saç tasarım merkezlerinden biri olduk. Elde ettiğimiz başarıyı 2022 yılında Beylikdüzü şubesiyle perçinledik.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Kılıç, “Beylikdüzü’nde henüz yeni sayılırız. Daha bir yılı doldurmadık. Ancak burada da gördüğümüz ilgi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. İşimizi iyi yapmanın karşılığını aldığımızı düşünüyorum.” vurgusunda bulundu.