Bu yeni inşaat projesi, yatay mimari formu ve deniz ile adalar manzarasıyla ön plana çıkan estetik yapısıyla dikkat çekmektedir. Bu satılık konut projesi, aynı zamanda 240 dairelik bir yaşam alanı sunmakta olup, bu daireler 9 katlı ve toplamda 11 bloktan oluşmaktadır. İhtiyaçlara göre değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi çeşitli daire seçenekleri ile her bütçeye ve ihtiyaca uygun bir yaşam alanı sunulmaktadır.

Nexonya Fergana, sadece bir konut projesi olmanın ötesinde, bir yaşam vadisi olarak tasarlanmıştır. Bu konut projesi, sakinlerine kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, hamam, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, kreş, kamelyalar, basketbol sahası, süs havuzu, yapay şelale, yürüyüş ve koşu parkurları gibi çeşitli sosyal donatılar sunmaktadır. Bu sosyal donatılar, sakinlere rahatlamak, egzersiz yapmak, toplumla etkileşimde bulunmak ve keyifli vakit geçirmek için ideal olanaklar sağlar. Bu ayrıcalıklı yaşamın bir parçası olmak isteyenler için Nexonya Fergana'nın sunduğu satılık konutlar mükemmel bir fırsat sunmaktadır.

Fergana projesi, bahçe katlarıyla da sakinlerine farklı bir yaşam deneyimi sunar. Bu bahçe katları, geniş ve yeşil bir açık alana sahip olup, sakinlerin toprağa basma ve açık havada vakit geçirme olanağı sağlar. Bahçeli konutlar, dinlenmek, spor yapmak, komşularla sosyalleşmek veya çocuklar için oyun alanı olarak kullanılabilecek bir alan sunar. Bu bahçeli konutlar, projeye estetik bir dokunuş katar ve yeşil alanları, çiçekleri ve ağaçlarıyla göz alıcı bir atmosfer yaratır.

Nexonya Fergana, geniş peyzaj ve yeşil alan mimarisiyle çevrelenmiş bir yaşam vadisi olarak tasarlanmıştır. Her blokta çift asansör hizmeti ve açık-kapalı otopark alanları mevcuttur. Ayrıca her daireye özel kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Bu özellik, sakinlerin araçlarını güvenli bir şekilde park etme imkanı sunar. Ayrıca, dairelerden otoparka doğrudan çıkış kolaylığı da sağlanmıştır.

Seyahat 'mutluluk hormonunu' artırıyor Seyahat 'mutluluk hormonunu' artırıyor

Nexonya Fergana, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır ve sakinlerine huzurlu, konforlu ve kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Yeni inşaat projeleri arasında öne çıkan Nexonya Fergana, yaşam standartlarınızı yükseltecek bir seçenek olarak karşınızda durmaktadır.
Proje, merkezi lokasyonu ile D-100 karayolu, Kadıköy – Sabiha Gökçen metro hattına bağlı Esenkent metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunurken, çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, okul, hastane ve kültür merkezleri ile de kullanıcıların ihtiyaçlarına göre bu merkezlere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor.