Yerel seçimlere ittifaksız devam edeceklerini açıklayan Meral Akşener, "81 ilde kendi adayımızı çıkartacağız. Blöf yapmıyoruz" ifadesini kullandı.  

Akşener, "İstanbul ve Ankara adaylarımız için çalışıyoruz. Çok şaşıracaksınız" çıkışı yaptı. CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in 'çok şaşıracaksınız' diye ifade ettiği İstanbul adayını açıkladı.

Erbakan 'İsrail ile ticaretin durdurulması' kararını değerlendirdi: Hükümetin yanında olacağız Erbakan 'İsrail ile ticaretin durdurulması' kararını değerlendirdi: Hükümetin yanında olacağız

Mehmet Sevigen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimlerde "Çok şaşıracaksınız" diye sinyalini verdiği İstanbul adayının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olacağını açıkladı. 

Mehmet Sevigen, "Son dönem Muharrem Bey'le görüştüler. İstanbul'da ittifak yapalım diyorlar. İstanbul'da ittifak yapacaksa İYİ Parti ve Memleket partisi, 'Çok şaşıracaksınız' dediği aday bana göre Muharrem İnce'dir" dedi. 

NE OLMUŞTU?
Muharrem İnce ve Meral Akşener, 2 hafta önce İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelmişti. 1 saat süren toplantıdan sonra herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak İnce, katıldığı bir televizyon programında bu görüşmeye dair konuştu ve "Ortak bir yanımız var" demişti.

'Akşener İstanbul ve Ankara'da tavşan aday çıkarıp ilçelerde pazarlık yapacak' 'Akşener İstanbul ve Ankara'da tavşan aday çıkarıp ilçelerde pazarlık yapacak'