Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçirmiş ve ölümün kıyısından dönmüştü.

Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri İstanbul'da devam ediyor.

Kaza ağır yaralanan Ali Sabancı'nın beş gün sonra bilincinin yerine geldiği ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü açıklanmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan Sabancı çiftini bekleyen zorlu süreci ilk kez açıkladılar. 

ALİ SABANCI-VUSLAT DOĞAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Doğan Holding, Yunanistan'da deniz kazası geçiren Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından cuma günü geçirmiş oldukları operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam
Hayati tehlikeyi atlatan Sabancı çiftini bekleyen zorlu süreci Sabah yazarı Bülent Cankurt kaleme aldı. İşte o yazı...

4 Ağustos'ta eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Ali Sabancı'nın hayati tehlikesi vardı. Neyse ki, önceki gün müjdeli haber geldi.

Hayati tehlikeyi atlatan Ali Bey uyandırıldı. Kazadan beş gün sonra bilinci yerine gelen ama yoğun bakımda tedavisi süren Ali Sabancı'nın, eşi, çocukları ve annesiyle görüştüğünü öğrendim. Hatta onların, istediği zaman ziyaret edebildiğini de öğrendim.

Bu arada Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım.

Türkiye'nin yüzde 26'sı çocuk Türkiye'nin yüzde 26'sı çocuk

Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş.

Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için "Daha 9-10 ameliyat olması lazım" dedi.

Allah'ın sevenlerine bağışladığı Ali Bey ve Vuslat Hanım, inşallah bu zorlu tedavi sürecini en kısa zamanda atlatır ve eski sağlıklarına kavuşurlar.