Beşiktaş Futbol Takımı, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın Azerbaycan ekibi Neftçi'yi konuk edecek.

Beşiktaş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Avusturyalı hakem Julian Weinberger yönetecek.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan ilk mücadeleyi Vincent Aboubakar, Jackson Muleka ve Salih Uçan'ın kaydettiği gollerle 3-1 kazanan Beşiktaş, adını play-off turuna yazdırmaya çalışacak.

Bu mücadele öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Elimizdeki kadroyu oldukça zorlamaya çalışıyoruz"
Şenol Güneş, maç değerlendirmesinde şunları dedi:

Sezona yeni başladık. Üç günde bir maç oynayacağız. Elimizdeki kadroyu oldukça zorlamaya çalışıyoruz. Herhangi bir problem yok. Fiziksel değerler iyi görünüyor.

"Rashica geçen sene iyi oynadı, başarılı oldu"
Rashica transferi için sorulan soru üzerine deneyimli teknik direktör şu ifadeleri kullandı:

Rashica geçen sene iyi oynadı, başarılı oldu. Dışarıdan aldığımız bilgilere bakınca karakterli, iyi bir oyuncu. Bugün gelemeyecek, biraz yorgundu. Ama katılımı sağlanmış oldu, yönetimi tebrik ediyorum.

"Gelmek isterse, uygun olursa değerlendirilir"
Anderson Talisca iddiaları hakkında Güneş, şu sözleri sarf etti:

Fenerbahçe'de şok! İsmail Yüksek sezonu kapattı Fenerbahçe'de şok! İsmail Yüksek sezonu kapattı

Talisca ile ilgili söyledim, istekler ve gerçeklar arasındaki fark basitti. Gelinen noktaya baktığımızda, resmi bir teklif yok. Sadece sohbet içinde konuştuk. Gerçekleşmesi mümkün olmayan Transfer dememin sebebi buydu. Biz de taraftar da Talisca'ya sıcak bakarız ama bugüne kadar olumsuzdu. Gelmek isterse, uygun olursa değerlendirilir.

"Bugün yarın gelebilir"
Bakhtiyar Zaynutdinov transferi için konuşan Beşiktaş teknik direktörü, şunları söyledi:

Zaynutdinov ile ilgili gelişmeyi bekliyoruz. Konuşuldu, anlaşıldı, bugün yarın gelebilir. Mavi kart avantajı var. Onun dışında bir Türk oyuncu da alabiliriz.