Süper Lig'de Adana Demirspor forması ile iz bırakan İtalyan golcü Mario Balotelli, Süper Lig'in seviyesinin, İtalya Serie A'nın üzerinde olduğunu söyledi.

Son olarak forma giydiği İsviçre takımı Sion'da kadro dışı bırakılan İtalyan golcü Mario Balotelli, Corriere dello Sport'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

"SİON'DA BAZI SORUNLARIM VAR"

Balotelli geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini belirterek "İtalya'ya dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum, oynamak istiyorum. Sion'da bazı sorunlarım var ama bunlar çözülebilir." diye konuştu.

Real Madrid Mbappe transferinin sunumunu planlamaya başladı Real Madrid Mbappe transferinin sunumunu planlamaya başladı

"ÇİN'DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİM"

Deneyimli futbolcu, Suudi Arabistan'a gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine ise bir itirafta bulundu ve 2019 yılında Marsilya'da oynarken Çin'den teklif aldığını belirterek, "Şu anda ortada dolaşan rakamlardan çok daha yüksek rakamlarda bir teklif aldım. 'Hayır' dedim çünkü futbol oynamayı ve takımda kalmayı tercih ettim." dedi.

"SÜPER LİG'İN SEVİYESİ SERIE A'DAN YÜKSEK"

Adana Demirspor'un eski gol makinesi, Süper Lig'in seviyesinin İtalya Serie A'dan daha yüksek olduğunu ifade ederek, "Diğer liglerin seviyesi yükseliyor. Birkaç Serie A maçını izlerken bunları Türkiye'deki futbola benzettim, hatta Süper Lig'de seviye neredeyse daha yüksek." yorumunu yaptı.

Süper Lig'de 1 sezon Adana Demirspor forması giyen ve 35 maçta 19 kez ağları havalandıran Balotelli, geçtiğimiz sezonun başında sürpriz bir kararla Sion'a transfer olmuştu.

İtalyan yıldız kariyeri boyunca; İnter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya gibi takımların formasını giydi.