Sosyal medyada dönemin izlenme rekorlarını kıran 'Tekelci Ahmet Abi' videosuyla tanınan Ahmet Yılmaz cilt kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Yunanistan, Türklere kapıda vize uygulamasını 10 adaya çıkardı Yunanistan, Türklere kapıda vize uygulamasını 10 adaya çıkardı

NE OLMUŞTU?

Ahmet Yılmaz, 13 yıl önce Eskişehir'de bir Tekel bayisinde kavga çıkaran 4 kişiyi içki şişeleri atarak dükkandan kovalamış ve o anların videosu sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı. Kameralara yansıyan görüntülerle izlenme rekorları kıran tekelcinin kahramanı Ahmet abi, işyerindeki içki şişelerini 4 kişinin üzerine seri olarak attı. Olayda Tekel bayi dükkanında yaklaşık o dönem 4 bin TL’lik maddi zarar oluştu.

GÜNCEL MALİYET NE KADAR?

Alkol fiyatlarında 2010 senesinden itibaren 16 kat artış oldu. Ahmet abinin bugün benzer olayı gerçekleştirmesi dahilinde 60 bin TL'lik bir zarar oluşturacağı tahmin ediliyor.

TEKELCİ AHMET, 2011 SEÇİMLERİNDE 641 OY ALDI

'Tekel savaşçısı Ahmet Abi' olarak adlandırılan Ahmet Yılmaz, toplanan bağış paralarıyla 2011 genel seçimlerinde Eskişehir'den milletvekili adayı olmuş ve sadece 641 seçmenin oyunu alabilmişti.

2016 YILINDA CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Tekelci Ahmet abi 10 farklı suçtan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu gerekçesiyle 2016 yılında cezaevine gönderilmişti.