CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlere ilişkin karşılıklı restleşmeler gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Her geçen gün iki parti arasında yeni bir kriz daha patlak verirken, İYİ Partili eski vekil Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok konuşulacak bir çıkış geldi.

ÖZTRAK'A YÜKLENDİ

Katıldığı televizyon programında çarpıcı sözler sarf eden Ağıralioğlu, AK Parti'nin oyunun yüzde 30'un altına indiğini iddia eden ve iktidarın tek amacının muhalefeti dağıtmak olduğunu belirten CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a yüklendi. Ağıralioğlu, "Olağanüstü bir tespit. Demek ki siyasi zeka yenildikçe açılıyor" şeklinde konuştu.

"AKŞENER'E 'ZEHİR' TEPKİSİ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'ittifak için zehir içtim' sözlerine değinen Ağıralioğlu, "Bu süreçle ilgili toplumun ondan beklediği şey zehir içmesi değildi, masadan topluma yayılacak zehri tutmaktı. Tutulamadı, o zehir Türk siyaset iklimini bozdu" ifadelerini kullandı.

"HERKESE MAKAM MEVKİ DAĞITILDI"

CHP'lilerin siyasi matematikte sadece toplama yaptığını söyleyen Ağıralioğlu, "Seçimleri döke saça kazanacaklardı. Topladıkları kadar bunların kaçırdıkları da var dedim. İlkesiz siyasetle herkese makam mevki dağıtıldı" dedi.

"KEMAL BEY 5 YIL BOYUNCA SÖYLEMEDİĞİ NE SÖYLEYECEK"

Bahçeli sosyal medya paylaşımıyla ne mesajı verdi? Bahçeli sosyal medya paylaşımıyla ne mesajı verdi?

Muhalefetin aynı söylemlerle yeniden toplumun önüne çıkacağını belirten İYİ Partili eski vekil Ağıralioğlu, "Ben Kemal geliyorum ile birleşen kibir cümleleri oldu. Siz grup toplantısı yapıp millete ne diyeceksiniz? Neyi söyleyip alacağınıza inanıyorsunuz? Kemal Bey 5 yıl boyunca söylemediği ne söyleyecek?" diye konuştu.