G20’nin 18. Zirve toplantısı, 9-11 Eylül’de, Hindistan’da Yeni Delhi’de toplanıyor. Küresel emperyalistlerin GlobalReset, TransHumanizm, iklim, karbon ayak izi, tek para sistemi gibi planlarını sistemize edeceği düşünülen zirvede alınacak kararlar tartışılmaya devam ediyor. Stratejist Yazar Ahmet Maranki kaleme aldığı son yazısında, G20 Zirvesini ve gizli dünya devletinin hedeflerini deşifre etti.

v

 İŞTE AHMET MARANKİ'NİN SÖZ KONUSU YAZISI:

Küresel sermaye-küresel çete-küresel şeytan ve dünya üzerindeki bir takım menfaatler karşılığı satın alınmış, görünürde devlet başkanı, sanayici, işadamı, holding patronu, bilim adamı vs. gibi seçilmiş, kanıbozuk-mavi kanlı ruhunu tamamen şeytana satmış Reptilianlar  eliyle gizli dünya devleti 2023 yılı ağustos un bugün an itibari ile dünyada en yüksek seviyede bütün devletlerden hakimiyetini almış olarak devam etmektedir ..! G20’nin 18. Zirve toplantısı, 9-11 Eylül’de, Hindistan’da Yeni Delhi’de toplanıyor. Dışişleri Bakanları Toplantısı, 01-03 Mart 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. 

Zirve’nin resmi sloganı: 

Kontrollu tek dünya devleti..!

Eylül zirvesinde G20 üyeleri GlobalReset, TransHumanizm, iklim, karbon ayak izi, tek para sistemi konusunu gündemde müzakere edecekler. 

Bu resmi gündem yanında hedefledikleri yeni dünya düzeni içinde son on yılı içinde Birleşmiş Milletler dahil Dünya Sağlık Örgütü DSÖ’nün direktifleriyle hazırlanan pek çok uygulamayı da oldubittiye getirip son hamle olarak önümüze çıkaracaklardır..!

Tevrat’ta yazdıkları hedeflerine ulaşmak!

Yeni dünya düzeninde istedikleri kadar kendilerine kölelik yapacak nüfus oranına ulaşmak için dünyayı daha büyük felaketlere taşıyacaklardır..!

Bunun işaretlerine zaten son on yıldır giderek artan bir seviyede insanlık üzerinde yaptıkları sıvı uygulamaları, savaşlar, ekonomik krizler, flora, fauna… Kısaca habitatımız üzerinde büyük deneylerle dünyamıza yaptığı tahribatlardır..!

Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar!

Allah’ın nuru olan güneşin enerjisini dünyamız üzerindeki müspet enerjilerini yok etmek için bir takım spreyleme ve suni güneş çalışmalarıyla dünyamızdaki ins’i, cin’ni sufli bir takım yaratıklara yol açmak şeytanın ordusunu güçlendirmek için her yola başvurarak bütün gayretlerine bu son toplantıda son kozlarını ortaya koyacaklardır!!

G20’nin perde arkası!

Devletleri ve insanları Times ve ekonomist gibi küresel sermayenin yayınladığı tv dizilerinde ve dergilerde kapak yaptıkları gibi tasma takarak dünyayı kontrol altına alma hedeflerine bu toplantıda ulaşmaya çalışacaklardır..!

Ülkelerin attığı imzalar çok önemlidir..!

Kesinlikle perde arkasında dünyaya dayattıkları

Resmi toplantıların dışında her an hayatımıza müdahale ettikleri konuların başında Global Rest’i, NeuraLink’i, 5G’yi, NeuraLink’i, yapay zekâ ve yapay bilinci, NanoChip’i, Uzayı, Quantum bilgisayarı, bölgesel suni savaşları, yeni salgın ve aşılama konusu yanında geleceğimiz olan çocuklarımızın neslinin yok etmek içindir!

Kurbağa sendromu hissettirmeden ağır ağır uygulanmaktadır!

Başta nesli azaltmak için kısırlık yapan mikropları yaygınlaştırarak kavimlerin hele ki gibi nesli yok edip azaltmak, çocukların şayet doğarlarsa IQ’leri düşük geri zekalı, fanatik, şaşı, aptal, düşük ağırlıklı, prematüre genetikleri kırık, otistik ve spastik sendromlu çocuklar bugün olduğu gibi yarın da hızla sağlıksızlığın arttırılması için ellerinden geleni ardına koymayacaklardır..!

G-20’de atılacak imzalara dikkat diyorum ve uyarıyorum..!

Bu toprakları bize şehit kanlarıyla vatan yapan atalarımızın asıl ve asil insanlara karşı tereddüt etmeden uygulayabilecekleri yukarıda sayılan uygulamaların “Asla ve kata ve katiyetle ülke liderleri ve yetkililerince geleceğimizi ipotek alacağı noktasında kesinlikle” imzalanmamalıdır..!

Tecrübe: 

Sadece Başbakan, bakan olmak, okumak değil; sahada tecrübe sahibi olup yaşamaktır!

GÜNDEM / 3 Mayıs 2024 GÜNDEM / 3 Mayıs 2024

40 yıllık devlet tecrübem, Birleşmiş Milletler’deki görevlerin ve uluslararası yaptığım çalışmalar ve Türkiye Hollanda Sağlık Vakfı Başkanlığı, Kültürlerarası Sağlık, Eğitim Araştırma Enstitüsü Başkanlığı, Dünya Bilim ve Buluş Adamları Genel Sekreteri ve dünyada vahdaniyete inanan 13 uluslararası farkındalık kuruluşu ve kozmik merkezlerle işbirliği içinde olan tecrübelerimle söylüyorum!

Anadolu irfanı uyan, uyuduğun uykudan uyan, gittiğin yol seni bu dünyada huzursuzla, felakete, ahirette de ebedi cehennem çukuruna götürüyor!!!

Küresel sermayenin hedefi! 

“Bütün dünyanın mağdurlarının ve mazlumların umudu olan Türkiye’miz olmakla bütün dünyada devletlerin “boyunlarına tasma takarak insanları kendi istedikleri doğrularla kontrollü şekilde idare etmektir.”

21 Eylül aydınlığın karanlığa döndüğü günün başlangıcıdır!

G-20 Zirvesi Eylül ayı ve sonrasında güneşin Allah’ın nurunun azalmasından istifade eden şeytan güçleri pek çok dün olduğu gibi bugün de her türlü felaketi bizimle buluşturmayı en yüksek seviyede planlayarak şeytanın Allah’tan aldığı ruhsatla hedeflerine ulaşmak için her türlü hileye başvurarak amacına ulaşmak için gereğini yapacaktır!

Tabii ki Allah müsaade ederse..!

Kozmik boyutta hâlâ “Kurbağa sendromu gereği bugün de yaşanan“ fakat hissetmediğimiz felaketler geliyorum diyor..!

Karadeniz’de büyük kuraklık!

Sonrası hiçbir sebze meyvenin bölgede eski yıllara göre olmamasından sonra olabilecek daha büyük seller!

Akdeniz’de suların 35 dereceye çıkıp radyoaktif olarak radon gazı işaret fişeğiyle, Kıbrıs pimi çekilmiş bir bomba gibi olan tekrar eden yangınlardan sonra küçük depremlerin bölge tetiklemesi beklenebilir..!

Yunanistan’da olan Ege’de!

12 adalarda başta yasak olan silahlanma yarışında yer altında olan belki de en yoğun olan Girit adası ve adalarda yanardağ etkisi gösterebilecek bir patlama ve Çanakkale’nin hıncını almak için yakılan alanlar yanında yeni yangınlar beklenebilir..!

Marmara ve İstanbul!

Dünyadaki büyük metropolleri tabii ki Türkiye ile alakalı Marmara Bölgesi ve İstanbul’u boşaltma planlarının bütün hızıyla devam ettiğini de hatırlatıyorum!

Anadolu irfanının siyasilerden beklentisi ve talebi!!!

Başta milletin oylarıyla iktidara getirdiği Cumhur İttifakı Hükümetini, siyasi partileri ve bu ülke için kaygı duyan herkesi…

Bir kere daha sağduyu sahibi olarak;

Yurt içinde ve dışında her seviyede alınacak kararlarda bir kere daha düşünerek hareket etmeye liyakat ve ehliyet sahibi olanlara sormaya, işbirliği yapmaya davet ediyor..!

Devam edecek…