Fenerbahçe'de şok! İsmail Yüksek sezonu kapattı Fenerbahçe'de şok! İsmail Yüksek sezonu kapattı

Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmaya başlandı.

Mavi Şimşekler'de Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Kulüpten konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Burak Yılmaz aday

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra kısa süreliğinde takımın başına geçen ve daha sonra istifa eden Burak Yılmaz'ın Adana Demirspor'un başına geçeceği öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş istatistikleri

Beşiktaş'ın başında toplam 6 maçta görev alan Burak Yılmaz, bu maçlardan 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Yılmaz yönetimde Kartal, Süper Lig'de 4 maça çıkarken 2 galibiyet aldı ve 2 mağlubiyet gördü. UEFa Konferans Ligi'nde ise 2 karşılaşmada 2 mağlubiyet aldı.

Burak Yılmaz, formasında Adana'yı es geçmedi

Futbol kariyerinde yıllarca 17 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, neden 17 sayısını tercih ettiğini açıklamıştı. Yılmaz, ''Barcelona’da top koşturmaya başladığında Messi’nin ya da Juventus’ta oynadığı dönemde David Trezeguet’nin sırtında aynı numarayı taşıdığını söylemesini beklerken; Burak, “Aslında Adanalıyım ama Antalya’da büyüdüğüm için, forma numarası olarak kendime 7’yi seçmiştim. O forma bana uğursuz geldi. Ben de annem Adanalı, babam Antalyalı olduğundan, 1 ve 7 yan yana gelsin, 17 olsun istedim” ifadelerine yer vermişti.