Fransız uluslararası mağaza zinciri Decathlon'dan alışveriş yapan duyarlı bir vatandaş, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde aldığı yer bezinde Arapça 'Allah' lafzının yer aldığını belirtti.

'DEĞERLERİMİZ AYAKLAR ALTINA ALINDI'

Yine İsmail Türüt yine zulme isyan! "Yerin dibine girsin İsrail" Yine İsmail Türüt yine zulme isyan! "Yerin dibine girsin İsrail"

Değerlerimizin ayaklar altına alındığını belirten vatandaş, üstünde Decathlon etiketinin bulunduğu ve Arapça 'Allah' lafzının bariz bir şekilde yazıldığı yer bezinin görüntülerini 'Allah rızası için paylaşın' ifadeleriyle duyurdu.

'GEÇTİĞİMİZ YIL MAĞAZALARDAN TOPLATILDI'

Söz konusu görüntüyle ilgili Decathlon'dan yapılan açıklamada, ''Decathlon Türkiye ekibi olarak “29 Mayıs 2023” tarihinde sosyal medya kanallarına yansıyan durumla alakalı gerekli incelemeleri tamamladık. İncelemeler sonucu, görüntülere konu olan ürünün geçtiğimiz yıl mağazalarımızda bulunan ve durum tespitiyle beraber stoklarının toplatılarak satışı durdurulan bir ürüne ait olduğunu tespit ettik. Bahsedilen ürünün Decathlon Türkiye bünyesinde satışı bulunmamaktadır.'' ifadeleri kullanıldı.