Siyonist İsrail destekçisi Starbucks Türkiye'den yılın ikinci zammı Siyonist İsrail destekçisi Starbucks Türkiye'den yılın ikinci zammı

7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın operasyonu sonrasında İsrail'in misilleme yaparak sivilleri hedef aldığı Gazze'de şiddet dinmiyor.

HAMAS SALDIRIYI DOĞRULADI

7 Ekim'den beri tansiyonun düşmediği İsrail-Filistin hattında yeni bir gelişme yaşandı.  Hamas yetkilisi, İsrail'in hava saldırısında iki Türk vatandaşının yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yetkili, iki Türk vatandaşının bir otomobilde olduğunu ve araçtaki 5 kişinin de yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Gazze'ye destek için Türkiye'den yola çıkan Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal isimli 2 Türk vatandaşının, İsrail-Lübnan sınırında İsrail'in yaptığı hava saldırısı sonucu hayatını kaybettiği sosyal medyada gündem olmuştu.

ARAÇTA KASSAM YETKİLİLERİ DE VARDI

Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal'ın bulunduğu araçta, Kassam Tugayları'nın Lübnan yapılanmasının Komutan Yardımcısı Hamid Haraz ve 3 kişinin daha bulunduğu belirtilmişti. Konuyla alakalı Türk makamlarından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.