Araştırmacı, yazar Hayati Sır'ın kaleme aldığı Masumiyet adlı yeni kitabı, Hayygrup Yayıncılık A.Ş. tarafından yayımlandı.

'Geleceğimizin kurtuluşu için bir çağrı'
Kitap, yeryüzünün bugünkü acı durumunu ve küresel sistemin. Çocukların masumiyetlerini ellerinden nasıl aldığını anlatıyor ve insan neslinin korunabilmesi için toplu bir uyanışa çağırıyor.
Akılları kalplerinden ayrı düşmüş, çocukluğunu kaybetmiş, ekran bakışlı büyüklerin, çocukların ellerine o karanlık ekranları vererek, içi katkı dolu bebek mamalarını yedirerek ve hiç açmamaları gereken Wi-Fi’lerini kapatmayarak onları o yakıcı radyasyon denizinin içine attıklarını gözler önüne seriyor.

Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır cezalar getiren yasa geliyor Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır cezalar getiren yasa geliyor

Hayati Sır, çocukluğunu kaybetmemiş büyüklere seslenerek, "Alacakaranlık kuşağına sokulmaya çalışılan bu dünyanın ümidi çocukluğunu, masumiyetini kaybetmemiş olanlardır. İnsanın büyüdükçe içindeki çocukluğunun büyümemesi gerek. Kitap bizi İlâhî Aşk’a davet ediyor. Masumiyeti korumanın Aşkla mümkün olduğunu ve koskocaman kâinatın küçücük kalbimize nasıl sığabileceğini söylüyor. İnsanın, maddenin karanlığından kurtulduğunda, düşüncelerini terk ettiğinde ve kendi hislerine güvendiğinde ruhunun özgür kalabileceğini anlatıyor. Bütün hayat aslında, ‘bir’ histir ey çocuk. Hissettiğin an yaşayacaksın. Durdurmayacaksın. His. Cennet’tendir. Hissettiklerinin önünü aklın keser. Dünya aklın. Oysa Cennet. ‘Bir’ histir” dedi.