15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında aziz şehitler rahmetle anıldı... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz bizim onurumuz, haysiyetimiz, şeref madalyamız, istiklal beyannamemizdir" açıklamasını yaptı. Erdoğan, "Pusuda bekleyen bekleyen odaklara hep birlikte mesaj veriyoruz; değil üzerinden 7 yıl 70 yıl da geçse 15 Temmuz'un unutulmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

haydarpaşa mapping gösterisi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı da Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel 'mapping' gösterisi düzenledi.

haydarpaşa 15 temmuz

Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme

İletişim Başkanlığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızca, 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi gerçekleştirildi" denildi.

galata 15 temmuz

TAKSİM MEYDANI'NA 360 DERECE GÖRSEL DENEYİM ALANI KURULDU

Öte yandan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Taksim Meydanı'na 360 derece görsel deneyim alanı kuruldu.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımız tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Taksim Meydanı'na 360 derece görsel deneyim alanı kuruldu. Alandaki ekranlarda 3 boyutlu olarak 15 Temmuz mücadelesi ve Türkiye Yüzyılının Kahramanları'nın hikayeleri gösterime sunuldu" ifadeleri kullanıldı.

360 derece tecrübe alamnı

MEYDANLARDA AÇIK HAVA SERGİLERİ KURULDU

İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı, Ankara Kızılay Meydanı, İstanbul Üsküdar Meydanı ve İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 3 boyutlu LED kulelerde 15Temmuz hain darbe girişiminin görüntüleri ile görgü tanıklarının videoları yayımlandı.