İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan Büyükada'daki tesisi satın alarak geçtiğimiz günlerde kullanıma açtı. 

Otel Büyükada Resorts&SPA BELTUR’ adıyla hizmete alınan tesisin açılış töreninde konuşan İmamoğlu, “Bu şehir, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Bu değişim ve dönüşümle artık İstanbulluların geçmişte gördükleriyle alakası olmayan, çok daha iyisini, çok daha güzelini, çok daha güçlüsünü talep eder durumda olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda İstanbul bu seviyeye kavuştuğu için, biz de mutluyuz.” dedi.

İBB'NİN ADA OTEL'İNİN FİYATI PAHALI GELDİ

Otel Büyükada Beltur Tesisleri'nin fiyatı belli oldu. 

Vatandaşlar İBB'nin kullanıma açtığı otelin fiyatlarını fazla buldu. 

EN UCUZ ODASI GECELİK 2 BİN 250 LİRA

Tesisin hafta içi Pazar-Perşembe en ucuz odası kişi başı 2 bin 250 lira, Cuma - Cumartesi kişi başı gecelik fiyatı ise 2 bin 812,50 lira.

Sosyalist parti ve sendikalar: Taksim yasağını tanımayacağız Sosyalist parti ve sendikalar: Taksim yasağını tanımayacağız

14 Temmuz 2023 - 30 Eylül 2023 dönemi için geçerli olacak fiyat listesine web sitesi içerisindeki rezervasyon yap butonundan ulaşılabilir. 

İBB'nin Büyükada'da açtığı Ada Otel'in fiyat tarifesi belli oldu! Gecelik ücreti dudak uçuklatıyor...

BELTUR OTEL BÜYÜKADA'YA NASIL GİDİLİR? 

Beltur.İstanbul sitesinden alınan bilgiye göre, Beltur Otel Büyükada'ya gidebilmek için farklı seçenekler mevcut.

Bunlar şöyle:

Büyükada'ya Bostancı'dan 40 dakika, Maltepe'den 20 dakika, Kadıköy'den ise 1 saat 10 dakika süren deniz yolculuğuyla ulaşılabilir. Ayrıca, Kabataş-Beşiktaş-Eminönü'nden kalkan tarifeli seferlerle 1 saat 40 dakika süren bir seyahat sonrası Büyükada'ya varılabilir.

Büyükada merkezden BA-4 Maden İETT elektrikli araçlarıyla veya ada taksileriyle 10 dakikalık bir mesafe kat edilerek otele ulaşılabilir

Alternatif olarak, deniz taksi kullanarak doğrudan otel iskelesine ulaşmak da mümkündür.