İYİ Parti'de genel başkanlığa Müsavat Dervişoğlu seçildi İYİ Parti'de genel başkanlığa Müsavat Dervişoğlu seçildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tunceli ziyaretinde dikkat çeken anlar yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketini ziyaret ederek yerel seçim startı veren İmamoğlu, kameralara poz vererek Kılıçdaroğlu'nu aradı. Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yapan İmamoğlu, "Efendim ben sizi aradım ama cebinize cevap vermediniz. Üstelik evin telefonunu da aradım..." dedi.

KAMERALARA OYNADI!

İmamoğlu'nun değişim çağrısı nedeniyle aralarının bozuk olduğu düşünülen Kılıçdaroğlu'nu kameralara oynarak araması ve o anları kaydettirerek 'Aramız gayet iyi' mesajı vermesi 'ucuz ve yalan siyaset numarası' olarak yorumlandı. Parti genel başkanlığına göz kırpan İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun memleketinden yerel seçim çalışmalarını başlatması ise dikkat çekti.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Kameralar önünde Kılıçdaroğlu ile konuşan İmamoğlu, "Genel başkanım cebinizi aradım ama ulaşamadım. Evinizin numarasını da çevirdim valla. Tunceli'deyiz, memnunuz burada ziyaretlerimizi yapıyoruz. Yarın da aslında sizinle çok konuştuk ama bir türlü gidemedik. Nazimiye'de bir konukevi yapmıştık biliyorsunuz. Orayı ziyaret edeceğiz. sonra dönüş yapacağız. Bu benim dördüncü gelişim. Zaten çok seviyorum." dedi.

"SOKAĞIN BAŞINDA GENEL BAŞKANIMI ARADIM"

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını basın mensuplarına anlatan İmamoğlu, "Her zaman görüşüyoruz. Gayet keyif almamızı istedi. 'Tunceli nasıl?' diye sordu. 'Tunceli'ye selamlarımı ilet' dedi. Biliyorsunuz Nazimiye benim genel başkanımın memleketi. Sayın genel başkanımıza birçok defa beraber gelelim beraber açılış yapalım diye konuştuk ama bir türlü tasarlayamadık. Ben açıkçası bu fırsatı bulunca en azından yerinde göreyim dedim. Sokağın başında genel başkanımı aradım, 'vallahi sizden habersiz Tunceli'ye geldim, bilginiz olsun' dedim. Ben sizin selamınızı ilettim onun da size çok selamı var." ifadelerini kullandı.