Hamas'ın geçtiğimiz gün sabaha karşı İsrail'e karşı başlattığı operasyonun ardından bölgede tansiyon yükseldi. Hamas'ın saatler içerisinde İsrail'e 5000'den fazla füze atarak sızma operasyonları düzenlemesi sonrası ülkede kaos oluştu. Yaşanan büyük paniğin ardından İsrail'in eski başbakanının da ülkeyi terk ettiği ortaya çıktı.

İSRAİLLİLER ÜLKEYİ TERK EDİYOR

Gazze’den İsrail topraklarına atılan yüzlerce roket sonucu bölgede büyük panik yaşandı. Hamas'ın binlerce füzesinin ardından İsrailli yerleşimciler havalimanlarına akın etti. Binlerce kişinin ülkeyi terk etmek istemesi sonrası ülkenin tek uluslararası havalimanı olan Ben Gurion Havalimanı'na yoğunluk oluştu. 

ESKİ BAŞBAKAN DA KAÇTI

İsveç'te polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı İsveç'te polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı

İsrail'den kaçanlar arasında tanıdık bir isim olduğu da tespit edildi. Hamas'ın saldırısı sonrası İsrail'in eski Başbakanı Ehud Barak da ülkeden ayrılmak için Ben Gurion Havalimanı'na koştu. Havalimanında görüntülenen başbakanın ülkeden çıkmadan önce son alışverişini yaptığı görüldü.