Norveç Prensesi Martha Louise, şaman olduğunu söyleyen ABD'li nişanlısı Durek Verrett ile 2024 yılının yazında evleneceğini duyurdu. Kral V. Harald, bir açıklama yaparak çifti tebrik etti ve Verrett'i ailelerine almaktan memnuniyet duyacağını söyledi.

"MELEKLERLE İLETİŞİM KURABİLİYOR"

BBC'nin haberine göre, Louise, nişanlısı ile birlikte ortaklık ettiği alternatif tıp işletmesini işletebilmek için geçen yıl kraliyet görev ve unvanlarından feragat etmişti. Kendisini "6'ncı Nesil Şaman" olarak tanıtan Verrett ise, daha önce yaptığı açıklamalarda, kanserin bir "seçim" olduğunu söylemiş, Kovid-19'u uzak tutmak için ise çevrimiçi madalyon satmıştı. Prenses Louise de Verrett'in "meleklerle iletişim kurabildiğini" iddia etmişti.

ŞAMAN DUREK'İN KRALİYET AİLESİ'NE KATILMASINA ONAY ÇIKTI

Senegal Fransızca yerine Arapçayı resmi dil olarak kabul etti Senegal Fransızca yerine Arapçayı resmi dil olarak kabul etti

Çift, 2022 yılının haziran ayında nişanlanmış ve Kral'ın olurunu almıştı. Evlilik haberinin ardından 13 Eylül Çarşamba günü bir açıklama yapan Norveç Kralı ve Kraliçesi, "Durek Verrett'in aileye katılacak olmasından heyecan duyuyoruz; büyük günü onlarla birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Martha ve Durek'e en güzel dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Düğünün Norveç'in Geiranger kasabasında yapılacağı bilgisi paylaşılırken, devlet kanalı NRK, Verrett'in Norveç'e taşınacağını fakat herhangi bir kraliyet unvanı taşımayacağını aktardı.

"ÖLÜP DİRİLDİM! 11 EYLÜL SALDIRILARINI ÖNCEDEN TAHMİN ETTİM"

"Hollywood gurusu" olarak da bilinen şaman, daha önce, öldükten sonra dirildiğini ve 11 Eylül saldırılarına iki yıl önce tahmin ettiğini ileri sürmüştü. Bunlar gibi iddiaları eleştiri ve tepkiyle karşılaşan Verrett, eleştirilerin ırkçılık sebebiyle olduğunu iddia etmişti. Prenses Martha Louise de insanların 'melekleriyle temasa geçebilmesine' yardımcı olmak için bir okul açmış, o da savunduğu alternatif tedavi yöntemleri sebebiyle eleştirilmişti.