Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi’ni uyardı.

Son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi 19 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek.

MEVSİM NORMALLERİNİN 3-8 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK

Sıcak hava dalgasının etkisiyle, bölgedeki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3-8 derece üzerine çıkacak.

Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının İstanbul’da 32-35, Edirne’de 38-41, Kırklareli’de 35-39, Tekirdağ’da 33-36, Kocaeli’de 37-39, Sakarya’da 35-37, Yalova’da 31-33 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İBB'nin kreş ücretlerine yüzde 60 zam
İBB'nin kreş ücretlerine yüzde 60 zam
İçeriği Görüntüle

11.00 İLE 16.00 ARASINA DİKKAT

Mevsim normalleri üzerindeki sıcaklık nedeniyle 11.00 ile 16.00 saatleri arasında, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.