Fransa Ligue 1 ekibi PSG'den dünya yıldızı Lionel Messi'nin takımdaki geleceğine ilişkin açıklama geldi.

Teknik direktör Christophe Galtier, Leo Messi'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını doğruladı.

Galtier, “Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna koçluk yapma ayrıcalığına sahiptim. Leo'nun Parc des Princes'te Clermont'a karşı oynayacağı müsabaka son maçı olacak” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'yi yıkan golü atmıştı: Ben sonuna kadar Trabzonsporluyum Fenerbahçe'yi yıkan golü atmıştı: Ben sonuna kadar Trabzonsporluyum

Messi'nin bir sonraki durağının neresi olacağı bilinmezken, dünyaca ünlü Arjantinli futbolcunun Suudi Arabistan'a gideceği uzun zamandır konuşuluyor. 35 yaşındaki yıldızın astronomik bir rakama Al Hilal'e transfer olup Ronaldo'lu Al Nassr'a rakip olacağı iddia ediliyor.

Messi, PSG formasıyla 74 maçta 32 gol, 34 asist kaydetti

2021-2022 sezonu başında İspanyol ekibi Barcelona'dan, PSG'ye transfer olan Messi, Fransız temsilcisiyle iki sezonda toplam 74 maça çıktı. Arjantinli yıldız, bu müsabakalarda 32 gol, 34 asistlik performans sergiledi.

Messi, PSG formasıyla iki kez Ligue 1, bir kez de Fransa Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı. 35 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yıl Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda da mutlu sona ulaşmıştı.