Renault Megane E-Tech, yüzde 100 elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa sunuldu.

Merakla beklenen modelin Türkiye fiyatı da resmen açıklandı.

Megane E-Tech 4

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Elektrikli DNA'sını hem sürüş hem de tasarım ögeleriyle birleştiren aracın Iconic versiyonuna sahip olmak için ön sipariş dönemi 1 Ağustos'ta başlayacak.

Ön sipariş sürecinde ilk 250 kişi, yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikliye ağustosta sahip olacak.

60 KWh'lik ince tasarıma sahip bataryası ile 450 kilometre menzile sahip yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli, 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini yaşatıyor. 

0'dan 100 km/s'ye sadece 7,4 saniyede ulaşıyor.

Model Elektrikli otomobiller için özel üretilmiş CMF-EV platformuna sahip. 

Megane E-Tech 3

42 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesi, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve daha birçok yüksek teknolojiyle ağustosta Türkiye yollarında olacak.

Tamamen yeniden tasarlanmış yolcu kabininde her şey yolculuğunuzu daha rahat ve keyifli hale getirmek için tasarlandı.

Megane E-Tech %100 elektrikli kendi segmentindeki en hafif araçlardan biridir (1.633 kg).

Batarya ve motor sıcaklığını otomatik olarak düzenleyen ısı yönetim sistemi , hava koşulları ne olursa olsun maksimum menzili elde etmenizi sağlar

Aracın; 4,21 metre uzunluğa, 1.78 genişliğe, 1,50 metre yüksekliğe ve 2,70 metre aks mesafesine sahip olduğunu görüyoruz.

Megane E-Tech 2

Bu değerleri güncel Megane HB ile karşılaştırdığımızda modelin aks mesafesi ve yükseklik tarafında daha ileri konumlanırken, yükseklik ve genişlikte daha geride olduğunu görüyoruz.

Yeni Megane E-Tech Electric için sürüş, park ve güvenlik olmak üzere üç kategoriye ayrılan 26 farklı aktif ve pasif destek sunuluyor.

Şubat ayında en çok otomobil satan markalar belli oldu! İlk üçte sürpriz marka... Şubat ayında en çok otomobil satan markalar belli oldu! İlk üçte sürpriz marka...

Çevre Görüş Monitörü 3D, aracın 3-Boyutlu modelini çıkartmak ve yakın çevresini 360° görselleştirmek için dört kamera kullanıyor.