Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile VavaCars Fatih Karagümrük karşılaştı... Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmazken siyah beyazlılar aradığı golleri ikinci yarıda bulmayı başardı.

Önce 63. dakikada Beşiktaş'ın son dönemde yıldızı parlayan genç yeteneği Semih Kılıçsoy sahneye çıktı. Salih Uçan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Semih kalecinin kapattığı köşeye sert ve düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Beşiktaş, Al-Musrati hakkındaki yorumlarla ilgili suç duyurusunda bulunacak Beşiktaş, Al-Musrati hakkındaki yorumlarla ilgili suç duyurusunda bulunacak

Bu golden sadece 3 dakika sonra sahneye Rashica çıktı. Sağ kanattan topla gelen Semih pasında sol kanattaki Rashica'yı topla buluşturdu. Ceza sahası içinden uzak köşeye düzgün bir vuruş yapan Rashica farkı ikiye çıkardı. Maçta son sözü Gedson Fernandes söyledi. Portekizli oyuncu 90'da attığı golle durumu 3-0'a getirdi.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona ererken siyah beyazlılar bu galibiyetle puanını 35'e yükselti.

SANTOS SİFTAH YAPTI
Beşiktaş Futbol Takımı, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetimindeki ilk maçına çıktı. Siyah-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Tüpraş Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra hafta başında sözleşme imzalanan Portekizli teknik adam, ilk sınavını Fatih Karagümrük karşısında verdi.

Beşiktaş ile 9 Ocak Salı günü sözleşme imzalayan Santos, aynı gün deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapılan müsabakayı tribünden izlemişti.