UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu maçında Moldova temcsilcisi Zimbru'yu ilk maçta kendi evinde 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de moraller yerinde.

Maçın ardından Fenerbahçe yöneticilerinden Selahattin Baki ise Galatasaray yönetimine yüklendi. Baki, Zaha transferinin çalım olmadığını ve istedikleri oyuncuya imza attırabileceklerini iddia ederek şunları söyledi:

"4 GÜN ÖNCE MASADAN KALKMIŞTIK"

"Zaha transferi... Akılları sıra bizi kötü göstermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın medya mensupları algı nasıl yaratılır dersi veriyorlar. Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulunmadı. Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon euro'yu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik. Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar. Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı bize yakın basın mensupları zaten tebliğ etmişti. Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz.

"FLORYA'NIN KALBİNDEN OYUNCUYU ALIR GELİRİZ"

Hatayspor'da Volkan Demirel, istifa kararı aldı Hatayspor'da Volkan Demirel, istifa kararı aldı

Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık. Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz."