Şevki Yılmaz, 'Ben-i İsrail yoldan çıktı! Haddini aştı ve arşı titretti' yazısında, dini metinlerde yer alan kıssalardan referanslarla bölge tarihini aktardı.

Siyonist terör rejiminin miadının dolduğuna dikkat çeken Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

Dedeleri İshak (a.s)'ın kardeşi Hz. İsmail'in torunları olan Filistinli mazlum Müslümanları kadın, erkek çocuk ve bebek demeden katletmeye devam ediyorlar.
Ama Sünnetullah gereği zulüm filminin sonuna yaklaşılıyor.
Asırlar önce haberi verilen taş konuşmaya başladı!
Resulullah (s.a) Efendimiz 14 asır evvel kıyamet alameti olarak Müslümanlar ve Yahudiler arasındaki adı MELHEME-İ KÜBRA olan bir savaşı haber vermektedir.Bu savaş neticesinde Yahudilerin mağlup olacağını, ağaç ve taşların arkasına saklanacaklarını, Ğarkad ağacının siyonistleri saklayacağını ama taşın konuşarak, "Ey Müslüman, ey Allah'ın kulu, arkamda bir Siyonist Yahudi var" diyeceğini bildiriyor.

'Ey kabalist, paganist, faşist siyonistler: Ya imha olacaksınız ya da ihya!' diyen Yılmaz, vicdanlı olanlarını hak ve tek din olan İslam'a davet etti:

Eğer varsa ve birazcık kaldıysa vicdanlı İsrailoğulları duysun; bu hezimetten, zilletten ve sürgünden sizleri kurtaracak tek çare, atalarınız Hz. İbrahim (a.s), Hz. Davud (a.s), Hz. Süleyman, Hz. Musa (a.s) Hz. İsa (a.s) ve en son Peygamber Hz. Muhammed (a.s)'a gelen tek din İslam dinine bölük bölük girip, Müslüman olmanızdır! Hz. Muhammed Mustafa'nın çağırdığı Dar'us Selam'a çağırıyoruz sizi!

Yılmaz, adeti olduğu üzre yazısını konuya dair bir duayla noktaladı:

Allahım! Yüce Kitabında insanlığın en büyük düşmanı ve baş belası olarak ilan ettiğin Siyonist İsrail’in sonunu Firavun’un sonu eyle!
Onlara desteklemeye devam eden emperyalistlerin ve içimizdeki uşaklarının sonunu da Nemrud’un sonu eyle!
Ve İslam’a ve mazlum mücahid mü’min kardeşlerine yardım etmeye devam eden Müslüman kullarına yardım eyle!
Yarabbi! Direnişe nusret eyle!
Kassam'ın ve Şeyh Yasin'in evlatlarının ayaklarını sabit kıl!
Üzerlerine sabır yağdır!
İmkanlarını ziyade eyle!
Küffara verdiğin mühleti, kudretinle bitir! Birliklerini boz, imkanlarını zayi eyle!
Ve bizi bağışla!

Ey Hayr'un Hafiziin! Erhamur'Rahimiyn!
Amîn

Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik? Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik?

Ben-i İsrail yoldan çıktı! Haddini aştı ve arşı titretti! Makale: Ben-i İsrail yoldan çıktı! Haddini aştı ve arşı titretti!