Milletin can ve mal güvenliğini tehdit eden yeni nesil suç örgütlerine yönelik yürütülen "Sokaklar Güvende" soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı.

Gözaltına alınan ve ceza infaz kurumlarından getirilen toplam 23 şüpheliden 22’si tutuklama, 1’i ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliği, 21 şüpheli hakkında tutuklama, 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verdi.

Kolombiya'daki uçak kazasında kahreden detay! Türk iş insanının uçuş sebebi ortaya çıktı
Kolombiya'daki uçak kazasında kahreden detay! Türk iş insanının uçuş sebebi ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

81 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, yeni eğitim-öğretim döneminin ilk gününde gerçekleştirilen "Sokaklar Güvende" operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, 148 eş zamanlı operasyon düzenlendiğini ve 447 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildiğini bildirmişti.

Operasyonların uyuşturucudan yağmaya, silah ticaretinden şantaja, kara para aklamadan yasa dışı bahse kadar farklı suç alanlarında faaliyet gösterdiği belirtilen yapılara yönelik gerçekleştirildiği aktarılmıştı.