Gazze'ye saldırıların başladığı tarihten bu yana İsrailli sivillere silahlanma çağrısı yapan terörist Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'in son açıklamaları bir kez daha gündeme oturdu.

Filistinlilere karşı nefretiyle bilinen Ben-Gvir, günlerdir yürüttüğü "İsrailli sivilleri silahlandırma kampanyası"na ilişkin yeni paylaşımlarda bulundu. Ben-Gvir'in bakanlık tarafından satın alınan uzun namlulu silahları, eşiyle birlikte sivillere dağıttığı görüntüler gündeme oturdu.

"SİLAH HAYAT KURTARIR!"
Geçtiğimiz günlerde X sosyal medya platformunda onlarca yerleşim yerinde silah dağıtımının başladığını duyuran Ben-Gvir yeni paylaşımında, "Savaşın başından bu yana ülke genelinde 496 yedek birlik kurduk, vatandaşları silahlandırmaya, silahlı yedek birlikler kurmaya devam edeceğiz. Silah hayat kurtarır!" ifadelerini kullandı.

SİVİL İŞGALCİLERE SİLAH DAĞITTI
Filistin düşmanı Ben-Gvir 12 Ekim'de yaptığı paylaşımında "Önümüzdeki günlerde alınacak yaklaşık 20 bin silahtan şu ana kadar 4 bine yakın uzun namlulu silah temin edildi. Son iki günde ise kuzey ve sahil bölgelerindeki onlarca yerleşim birimine 2 bine yakın silah dağıtıldı" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail'in devlet eliyle kurduğu sivil "katliam timi", ülke medyasında da adeta normalleştirildi.

Ben-Gvir yakın geçmişte İsrail'de dahi Arap düşmanlığı yüzünden yargılanmış ve hüküm giymiş bir isim olarak biliniyor.

Eski IMF Başkanı Rodrigo Rato hakkında 63 yıl hapis istendi Eski IMF Başkanı Rodrigo Rato hakkında 63 yıl hapis istendi