Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Muhammed Salah hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in, Mısırlı yıldızın transferinin finansal nedenlerle şimdilik askıya alındığını açıklamasının ardından bu kez Trabzonspor'un devreye girdiği öne sürüldü.

Gündeme gelen iddialarda, bordo-mavili kulübün Salah ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öne sürüldü. Kısa sürede geniş yankı uyandıran haberler, sosyal medyada da futbolseverlerin en çok konuştuğu konular arasına girdi.
Transfer iddialarının ardından Trabzonspor cephesinden açıklama geldi. Muhabir Onur Taşcıoğlu, bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştüğünü belirterek şu ifadeleri paylaştı:
"Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştüm. Salah transferiyle ilgili çıkan iddiaların doğru olmadığını söyledi."





