Mexico City'deki bir kongre duruşmasında "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntılarının sunulması bir anda dünyanın gündemine oturmuştu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı canlıların 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edilmişti.

MEKSİKA’DA SERGİLENEN UZAYLI FOSİLLERİ "TOPLAMA" ÇIKTI

Uzunca bir süre dünya kamuoyunun gündemine oturan 'uzaylı fosilleri' ile ilgili ortaya yeni bilgiler çıktı.

-Meksika’da sergilenen ve dünyanın gündemine gelen ‘uzaylı fosilleri’ üzerine bir toplantı düzenleyen bilim insanları, sergilenen nesnelerin farklı zamanlara ait farklı parçaların birleştirilmesiyle elde edildiğini açıkladı.

Türkiye'nin 'İsrail' kararı sonrası ABD'den 'ikili ilişkiler' açıklaması Türkiye'nin 'İsrail' kararı sonrası ABD'den 'ikili ilişkiler' açıklaması

-Bilim insanları, karbon-14 testlerine sokulan parçaların farklı zamanlara ait olan varlıklardan elde edildiği ve dolayısıyla bir bütünü temsil etmediğini ifade etti.

-Kendini ‘ufolog’ olarak tanıtan Jamia Maussan'ı siyasette bir noktaya gelmek için bilimi kullanmakla itham eden akademisyen ve araştırmacılar, sergilenen mumyaların bilim insanlarının güvendiği testlere tabi tutulması gerektiğini vurguladı.

-Öte yandan toplantıya katılan fizik profesörü Alejandro Frank, ufolog Jamia Maussan'ı şarlatan olmakla suçladı.