Bugün size “Kırmızı buzağı” komplosunun bize dönük, farklı bir yüzünden söz edeceğim. Bayramdan sonra bu konuya tekrar devam edeceğim.

Bugün Güneş tutulması var.. Bugün Siyonistler için binlerce yıllık bir ritüelin tekrarlanması için geri sayım başladı. Bunlar doğacak bir “kırmızı buzağı”yı beklemeden kendileri “Tanrı’yı kıyamete zorlamak” için “Kırmızı buzağı”yı KLONOİD olarak, GEN Laboratuvarında yeniden ürettiler. Musevi Rabbiler buna karşı çıkıyorlar. İsrailli vijdan sahibi liberal-sol kesimden insanlar da bu konuda Netenyahu’ya karşı çıkıyorlar. İsrail Savunma Bakanlığının ruhbanları askere almak istemesi ile bütün Havralarda direniş başladı. Bugün, İsrail’in kuruluşundan buna yana ilk kez bu kadar büyük katılımlarla Siyonizm, İsrail’in varlığı ve politikalarının meşruluğu tartışılıyor. İlk kez İsrail, İslam ülkeleri dışında(!?), Sessiz kalan çetelerin sessizliğinin arkasında Agartha ve Epstein faktörünün etkili olduğu düşünülüyor. Hristiyan dünyasında, hatta tüm dünyada tartışılıyor. Gazze direnişi, İsrail’e karşı psikolojik bir üstünlük sağladı.

 Bu süreçte Çin krizi, Ukrayna krizi adeta unutuldu. Habat ve Uluslararası sistem daha çok tartışılır oldu. Bu arada özellikle ABD’de, bölgemizde ilginç şeyler oluyor. CERN’de bir Şeytan ayini yapılıyor, S. Arabistan NEOM’dan çekiliyor.

Klonlanmış kırmızı buzağa” konusunda tekrar dönecek olursak, Bunun anlamı şu: Yarın Siyonist Evengelikler  İstanbul’a gelip, Çemberlitaş’ta, “Tarihi Çemberlitaş”ı korumaya alıp, çevreden bir tünelle, Çemberlitaş’ın altına inip, orada Hz. İsa’nın çarmıha gerildiğine inanıyorlar ya,  o zannederek, onu ihbar edeni yakalayıp çarmıha germişlerdi ya, o Çarmıhın tahta parçaları ve Çivileri orada gizlendiği için o Diklitaş’ın oraya işaret taşı olarak dikildiği rivayeti var. Oraya gidip, orada (Haşa) Tanrı parçacığı (!?) kabul ettikleri kanından arta kalan bir hücre bulup ondan Hz. İsa’yı klonlamak gibi bir şey bu! Bu Hristiyanlarla ilgili diğer “kutsal emanetler” Ayasofya’da muhafaza ediliyordu. Ya da “Kutsal Kase” hikayesini esas alacak olursak, Maria Magdelana soyundan birinin kanından yeni bir Klonoid İsa üretebilirler.. Hani bunlar çok akıllılar ya, böylece Yahudilerin Meşiah’ından önce, kendileri Mesihi getirirlerse, artık Yahudiler de bu Mucizevi geri dönüşe inanırlar herhalde. Yoksa onu yeniden öldürürler mi? Zaten Klonoid Mesih, canlı ama Ruhsuz olarak gelir bu yöntemle. Yahudilerin Meşiah’ı gelirse, Hristiyanlar Bizim Mesih geri geldi der mi? Eğer Yahudiler ve Hristiyanlar yeni MESİH konusunda anlaşırlarsa, o zaman Hristiyanlar için kutsal sayılan Doğuş ve Kıyamet kiliselerinin yıkılmaması gerek.

Yahudi aklı” “Derin devletin akılsız aklı” gibi farklı çalışır. Onlar Akıllarınca Tanrıyla inatlaşabilir, onu “Mecbur” bırakabilir. Bu “Tanrıyı kıyamete zorlama” fikri, her şey insan eliyle düzeltilemeyecek kadar bozulunca, Tanrı yeniden insan kılığına bürünüp yeryüzüne dönecek. O zaman düzeltmeyi bırakalım, bozulabileceği kadar bozulsun. Tanrı da kuzularını kurtarmak için fikrini değiştirip geri dönsün.

Aslında bu Şeytani bir oyun. Şeytan onları Mesih’le/Meşiah’la aldatıyor.

Hani Elon Musk, Bill Gates Tanrı’nın dönüşünü beklemekten vazgeçmiş gözüküyor.  Madem Tanrı İnsan kılığına bürünebiliyor, İnsan olarak da biz Tanrı kılığına bürünelim, Tanrı’nın Cennetten kovduğu Şeytan, kendi marifetiyle Cennetten kovulan insanla anlaşıp, yeniden yeryüzünde bir cennet inşa etsinler, olsun bitsin bu. Tanrı kendi katında, insanlar bu dünyada! O buraya, yani Güneş sistemine buradakiler oraya karışmasın, bu dünyada “yeryüzünde ebedi bir hayat ve yeryüzünde bir cennet” yaratalım (!?) Daha sonra belki Ay’a, Marsa da gideriz. Global resetçiler, hani şu “Yeni Uluslararası düzen” diye bizimkilere yutturdukları Global Reset’çiler var ya, onlar bunlar. Zaten CERN’de “Tanrı Parçacığı”nı da buldular. Chip ve mRNA üzerinden bu parçacığı klonlayıp, implant ettiler mi, herkes Tanrısal bir güce erişecek zaten.

Bakın “İklim”, “Karbon ayak izi” diye gelenler bunlar. Dijitalizm kendi “Mucizeleri (!?) ile geliyor. Bunlar gökten Mesih’i artırılmış. Sanal gerçeklik ya da avatar ya da Klonoid olarak getirebilirler. YouTube’de çocuklarınızın zihinleri, artık sadece Lucid Dreamlar ya da astral yolculuklarla formatlanmıyor, onlara doğrudan, oyun olarak, bilim kurgu şeklinde ya artırılmış sanal gerçeklik şeklinde bu Şeytani planın hikayeleri anlatılıyor. O kadar çok Mesih kısa Video mesajı yüklü ki, sosyal mediada. Yarın bunlar, aynı yöntemle Mehdi de üretirler, Mevlana’yı da klonlayabilirler, Hacı Bektaş-ı Veli’yi de. Bakarsınız Mustafa Kemal’i de klonlarlar, başkalarını da.

Bakın yarın dünyada bu zihin karmaşasının ardından korkunç bir Teolojik Travma yaşanacak. O akıllı evlerinizde, akılla arabalarınızda, o Wifi ortamlarında ya da akıllı telefonlarımız üzerinden subliminal mesajlarla zihnimiz bulandırılabilir. Zihin kontrolü yöntemleri ile ve subliminal mesajlarla insanlar farkında olmadan çok farklı bir dünyaya savrulabilirler..

Yediğinize-içtiğinize dikkat edin. Gıda ve aşıya dikkat edelim ki, çocuklarımızı çalmasınlar.

Anlattıklarım birilerine fantezi gelebilir. İsrail’de o cinayetleri işleyenler ve bu katliama karşı çıkan yüz binler, bu oyunda kontrol altına alınanlar ve alınmayanların savaşıdır. Dünyada giderek büyüyecek öfke ya da bu işe taraf olanlar arasındaki ayrışma da böyle bir şey. Bizim ülkelerde ise iş algı operasyonları ile götürmeye çalışıyorlar. Uzaya gidiyorsunuz ve yeni bir yüzyıla giriyorsunuz ya, “Tek dünya, tek aile ve tek gelecek” diye başlayan anlaşmalara imza atıyorsunuz ya, Chemistraille, RF bombardumanı ile, Sıfır Atık maskeli iklim yalanları, (Sıfır atık olmaz!. Atık olur. İnsanın da atığı var. Atığı nasıl dönüştürür faydalı hale ya da zararsız hale getirirsiniz, o önemli). Akıllı şehirler, evler, arabalarla sizi aldatanlar var ya, hani Metaverse ile size farklı bir boyuta geçiş için kapı aralayanlar varya, onların hepsi bu Şeytani oyunun bilerek ya da bilmeyerek bir parçası oluyor.

Bakarsanız yarın biri bir açıklama yapar “Farklı bir boyut”tan bir haber getirebilir. “Zamanda yolculuk” yaptığını ve zamanda geriye giderek Mesih’le konuştuğunu ve ne zaman geleceğini, o zamana kadar neler yapılması gerektiğini de söyleyebilir. Yahu buna benzer bir yalana, bizim TSK, “Ruhsal bir yolculukla ruhlar aleminde Mustafa Kemal ve Mevlana ile görüştüğünü ve onlardan mesaj getirdiğini” söyleyen bir kadın vardı, Nejla Çarpan adında, bu kadın, “Yeni Mesnevi”, “Yeni Nutuk” diye iki mesaj getirdiğini söyleyerek bu kitapları yayınladı. Ve bu kitaplar askeri kütüphanelere kondu. Şu Adnan Oktar dediğiniz adam, hem Erbakan’ın yanında idi, Darwinizm’e karşı çıkıyor, Mehdiyet ve Mesihiyet’ten söz ediyordu, bu aynı kişi anlamda TSK’da subaylara Mustafa Kemal’i anlatıyordu.  Eski Milli Görüşçü Haydar Baş “Yeşil Kemalizm”in farklı bir versiyonu değil mi idi? İskender Evrenesoğlu vardı bir de, ona inanan “akıllı” insanlar da vardı. O da (Haşa) Allah’la konuşuyor, Erbakan’a , Ecevit’e talimatlar getiriyordu. O da eski Erbakancı, DPT’de uzmandı.

 Millet bu “Hulul” işini pek bilmiyor. Bizim Hatay’da özellikle Nuseyri’ler arasında bu Tenasuh ya da Ruh sıçraması denilen, Doğuda ve batıda Reenkernasyon dedikleri şey aslında ruh sıçraması değil, Cin, Şeytan gibi farklı boyut’taki varlıkların İnsana hulul etmesi değil mi? 3’ler, 40’lar 7’ler, ölümsüz olan Şehidler, Ricalül Gayb konusu, Meleklerin yardımı, ilhamı gibi konular da ayrıca tasavvuf aleminde ve dini kaynaklarda sözü edilen hadiseler olarak aklımızda bulunsun. Bunlardan Rahmani ve Şeytani olanları ayırt edebilmemiz ve bu işin istismarcılarına kanmamak için dikkatli olmamız gerekir. Dikkat edelim yarım doktor candan, yarın hoca dinden eder. Hulul hadisesine dikkat.. Bundan sonra daha çok telefon, notpad, bilgisayarda oyun oynayıp, dizi seyredenlerden başlayarak, bu konuda daha çok ekran başında kalan gençler ve kadınlar dikkat etsinler. Kadınlar çocuklarına sahip çıksınlar. Babalar da dikkat etsinler. Uyuşturucu ve alkol kullananların zihin kontrolleri daha kolay. Dikkat edelim BioHackerler aklımızı çelmesinler ve çalmasınlar. Bunun için 5G ye karşı çıkalım. Giyilebilir teknolojik cihazlardan uzak duralım. Akıllı evler, arabalar, telefonlar konusunda çok dikkatli olalım. Evinize ajan sokmayın, Katilinize kapı aralamayın. Sonra kırmızı buzağı evinize girebilir ve Şeytan o buzağının sırtında gelip çocuklarınızı, karınızı-kocanızı sizden alıp, gidebilir. Size bir rüya ya da mitolojik bir hikâye gibi gelen şey başınıza geldiğinizde sizin gerçek dünyaya dönmeniz için şartlar çok zor olabilir.

Bugün Güneş tutulması var. Bakalım, Niburi ,  Marduk, Yeşil kuyruklu yıldız, Zeta’lar / Tarık ve Şira gözükecek mi, ya da dünyamıza etkisi ne olacak. Siyonistler planlarını hayata geçirebilecek mi, Mescide Aksa’ya bir saldırı olursa bunun sonucu ne olacak? Görelim Mevlam neyler! Onların bir planı varsa, Allah’ın (cc) da bir hükmü var!

Dikkat, dikkat, dikkat: Şeytan sizi/bizi Allah’la aldatmasın! Selam ve dua ile.

Not: Güneş tutulması olan yerde ya da teberrüken her yerde, güneş tutulunca biz Küsuf namazı kılarız. Cemaatle kılınacaksa cuma namazını kıldıran imam, en az 2 rekât şeklinde bu namazı kıldırır. Ezan okunmaz ve Kamet getirilmez. Güneş tutulması ile birlikte Namaz ve dua güneş açılıncaya kadar kıbleye doğru ayakta ya da cemaatin karşısında oturarak dua ve tevbe istiğfar edilir.