Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı girişiminde 2 polis memuru yaralandı. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili yayın yasağı ve erişim engeli kararı aldı.

‘OPERASYON’ VURGUSU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası yaptığı açıklamada bakanlığın son dönemde gerçekleştirdiği operasyonlara dikkat çekerek, “Terörle, onların iş birlikçileriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler

SOYLU'YA SAHİP ÇIKAN BİR PAYLŞAIM YAPILDI

Ebabil Hareketi'nin sosyal medya hesabından “Soylu’ya çay veren çaycıları tespit edip sürmekle çok meşgul olunca ülkenin tam merkezine, evinin önüne gelen teröristleri takip etmeyi ihmal ettiler. Son teröriste kadar öldürecekmiş, Yok valla, terörist kendi kendini patlattı, sana zahmet olmasın. Sen bakanlığa geri dön, Soylu’yla çalışmış bürokrat avına devam et” paylaşımı yapıldı.

HESABI KAPATTILAR

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan Ebabil Hareketi, “Bugün Ebabil Harekatı hesabından atılan tweet kabul edilemez! Bir çok arkadaşın admin olduğu bu hesap milletimizin ülkemizin ve devletimizin hassasiyetlerine sahiptir. Alçak terör saldırısı sebebiyle sosyal medyada bizi birbirimize düşürmeye çalışan fitnecilere alet olmak en son bizim işimizdir. Bunu asla kabul etmiyor ve Ebabil hareketinin sosyal medya hesabını kapatıyoruz. Allah fitneye fırsat vermesin.” ifadelerini kullanarak hesabın kapatıldığını duyurdu.

DİLİPAK UYARMIŞTI

Daha önce de Habervakti yazarı Abdurrahman Dilipak, "AK Partili’den sitem duymadım. Sitem edenler troller” tespitinde bulunarak eleştirilerde bulunmuştu.