Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi

Şarkıcı Yusuf Güney, daha önce astral seyahat ile uzaya gittiğini ve Ay'da uzaylılar tarafından kurulan askeri üs olduğunu söyleyerek ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Güney, ''2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence.'' diyerek ağızları açık bırakmıştı. Güney hakkında ''Uzaylı Mustafa Topaloğlu'nun yerini aldı'' şeklinde yorumlar yapıldı. 

'GRİ PARDESÜLÜ 3-4 METRE BOYUNDALAR'

Güney,  “Astral seyahate çıkılan ruhsal boyutta gri pardesülüler vardır 3-4 mt boylarında, böyle insan suretine benzerler, yüzleri yoktur. İlk çıkışında gelip seni kontrol ederler. İyi niyetli mi kötü niyetli mi geldiğini kontrol ederler. Bunu da sol kulağından 3 defa nefes alarak yaparlar. Ay, mars ve güneş sistemini gezdim. Güneş sisteminin dışına çıkmaya çalıştım durdurdular.'' sözleriyle hayrete düşürdü.

KENAN IŞIK ASLINDA ASTRAL SEYAHATTEYMİŞ!

Emel Özuğur'un YouTube programına konukolan Güney, programdaki açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Güney, 8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın astral seyahatte olduğunu söyledi. Güney, "Astral seyahatte yalnız 3 kişiyle karşılaştım, telekinezi sistemiyle onlarla konuşma gerçekleştirdim" diyen Yusuf Güney konuşmasında "Ben iddia ediyorum Kenan Işık... Geziyor, senelerdir geziyor neler görmüştür geri gelirse neler anlatacak, neler deneyimlemiştir" açıklamasında bulundu.