Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Futbol' programında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın efsane ismi Sinan Engin, bu kez Ahmet Çakar'la ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

343 Dijital YouTube kanalında gazeteci Serhat Ulueren'in sorularını yanıtlayan Sinan Engin, Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'den aylık kazandığı maaşı açıkladı.

Serhat Ulueren'in "Ahmet Çakar bu kadar parayı ne yapıyor? Biliyorsun Ahmet Çakar'a kayınpederinden han kaldı" dedi. Sinan Engin "Çok var onda para" deyince Serhat Ulueren, "Hazıra dağ dayanmaz" karşılığı verdi. 

Sinan Engin "Kazanıyor hoca ayda 500 bin lira para alıyor" deyince Serhat Ulueren "Kazanıyor ama sonra o adama veriyor çuvalla parayı, 'şu bahisleri oyna' diyor" dedi. Bunun üzerine Sinan Engin, "Bitti artık, bıraktı oyunları" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Serhat Ulueren, "Gerçekten bitti mi, peki ya alkol?" deyince Sinan Engin bombayı patlatıp "Hiç kullanmıyor. Geçen gün gördüm cumaya gidiyordu." dedi. Serhat Ulueren, "tam adamını buldun" deyip kahkaha atınca, Sinan Engin de kahkaha attı.