Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemde yer alan iddialara yanıt veriyor.

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şu şekilde:

Cumuriyet'in 100. yılını kutladık. TFF'nin kuruluşunun 100. yılının bizim için büyük önemi var. Şeffaf, adil yönetim anlayışımız var. Kronikleşmiş problemlerin üstesinden gelebilmek adına yoğun mesai içerisindeyiz. Lakin son zamanlarda ortak problemlerimize yönelik eleştirilerin dozu artıp, odağı değişince ve dedikodularla federasyonumuza yönelik olunca, toplumu başka yerlere sevk edecek vahim durumlar olduğunu görünce, bundan sonra her 15 günde bir sizlerle buluşacağız. Bu bir başlama vuruşu olarak görün. Soru almayacağız. Gündemdeki soruları sonra sizlere cevaplayacağız. 2 gün sonra yazılı olarak iddialara yanıt vereceğiz.

MHK'de yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz. Kulüplerimiz ile iş birliği içerisinde olarak, kulüplerin karar verme mekanizmalarına dahil olmalarını istiyoruz. Hakem atamaları, klasman kararları ve hakem performanslarında tartışmalar bitecek.