Siyonist katil rejimin Gazze'de sürdürdüğü katliama tepkiler devam ediyor. Sivil toplum örgütleri çeşitli organizasyonlarla bu tepkiyi canlı tutmaya çalışıyor.
Ensar Vakfı Eyüp Şubesi'nin düzenlediği ''Özgür Kudüs'ün Özgür Çocukları''  programına Eyüpsultan Belediye Başkan yardımcıları Bayram Ali Özaslan ve Cevdet Yıldız, Eyüpsultan Belediyesi başkan danışmanı ve meclis üyesi Cengiz Çup katıldı.

b09b820f-d175-450e-bfff-0d0495c6dc0c

Programda Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz, Kudüs Davamızı ve son yaşanan gelişmeleri anlattı.

Kudüs rehberi ve yazar Bülent Deniz, Semt-i Mukaddes Eyüpsultan'ın gençleriyle buluştu.

ad8d6c36-5d34-4172-8b9c-77402f6fd282''GAZZE İÇİN BİRARADAYIZ!''
Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Ensar Vakfı Başkan Vekili Gürhan Askeroğlu yaptı akabinde Ensar Vakfı Eyüp Şube Başkanı Seçkin Turan, ''Ensar Vakfı, ensar olma ruhuyla mazlumun yanında, zalimin karşısında olmaya devam edecek. Bu hayırlı çalışmalara önayak olmak çok değerli. Şu anda salonu dolduran gençlerin kıymetini tarif edemem. Gazze için bir araya geldik. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz'' dedi.

8385a3e6-e81a-4eb9-b390-c8eb6abdbe0f

Gazze doğumlu, Türkiye'de eğitimine devam eden Ömer el Farrah ise yaptığı konuşmada Filistin'e destek için yapılan eylem ve boykotların önemine vurgu yaptı.

''SARIKLILAR VE KALPAKLILAR EL ELE VERDİ!''
Bülent Deniz, Semt-i Mukaddes Eyüpsultan'ın gençleriyle buluştu

habervakti.com Genel Koordinatörü ve Siyonist rejim tarafından İsrail'in kamu güvenliğine tehtid olduğu iddiasıyla Filistin topraklarından deport edilen ve Filistin'e girişi 10 yıl yasaklanan Kudüs rehberi ve Yazar Bülent Deniz ise, ''23 Nisan 1920'de kalpaklılar ve sarıklılar tekbirler ve salavatlarla ilk meclisimizi dualarla açarken bir yemin ettiler. İşgal altında ki başta payitaht İstanbul olmak üzere, Medine, Gazze ve Kudüs'ten düşman kovulacaktı. Payitahttan kovduk, Maraş'tan, Antep'ten kovduk! 106 yıldır işgal altında ki Kudüs ve Gazze'den de kovacağız! Kassam'ın çocukları işte o mücadeleyi Devlet-i Âli adına bugün Gazze'de verenlerdir. Dün Trablus'ta, Suriye'de, Çanakkale'de, Gazze'de çarpışan Kassam ve cengâverleri bugün de o mücadeleyi sürdürmektedir. Unutmayın! Gazze düşerse Kudüs düşer! dedi.

12bd77ed-c763-42c6-8b04-b8ed1c672143

Bülent Deniz: ''SEMT-İ MUKADDES'TEN BEYT-İ MUKADDES'E SELAM OLSUN''
Tarihten bir çok örnekle direnişi ve yaşanan mücadeleyi anlatan Deniz, ''Burası Semt-i Mukaddes Eyüpsultan'dır! Semt-i Mukaddes'in evlatları vakti geldiğinde Beyt-i Mukaddes'e,Kudüs'e yürüyecek mukaddes ordunun neferleridir! Bu kutlu dava sizin omuzlarınızdadır! Vakit, Ebâ Eyyub'el Ensari'ye layık olmak vaktidir! Selahaddin beklemeyi bırakın! Selahaddin olun!'' dedi.
Program, etkinliğe katılanlara yönelik hediye çekilişi ile sona erdi.

Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik? Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik?

689904ef-6946-40dc-af87-f81e19fd0d85

habervakti