İstanbul yarın Fatih Camii'nde bir araya geliyor. Birçok şehirden Filistin sevdalısının buluşacağı anlamlı etkinlikte, Mavi Marmara şehitleri anılacak. Siyonizme ve emperyalist sömürgrecilere bir kez daha Kudüs davamız üzerinden meydan okunacak.

Şevki Yılmaz: 'Küresel dayatmalar TBMM'ye gelirse red oyu verin' Şevki Yılmaz: 'Küresel dayatmalar TBMM'ye gelirse red oyu verin'

Mavi Marmara Vakfı'nın, işgal devletinin saldırısını yıl dönümünde protesto etmek ve saldırıda şehit düşenleri anmak, Siyonist zulme karşı bir ses olarak mukavemet göstermek adına "Kudüs'ün Özgürlüğü İçin"  başlığıyla düzenleyeceği etkinlik, 3 Haziran saat 17:00'da Fatih Camii'nden Beyazıt Meydanına yürünmesi ile tatbik edilecek.

DİRENİŞİN SEMBOL İSMİ DE ETKİNLİK DE OLACAK

Daha 14 yaşındayken yaklaşık 25 kadar işgal askerinin saldırısına uğramış ve ayaklarına ateş edilerek gözaltına alınmış Fevzi Cüneydi de 'Özgür Kudüs Yürüyüşü'ne katılacak.