Mustafa Öztürk yazdı: Amerikan üniversitelerinde Gazze ateşi ve Edward Said Mustafa Öztürk yazdı: Amerikan üniversitelerinde Gazze ateşi ve Edward Said

Şevki Yılmaz, ''Yecüc Çin, tehlikesine karşı uyanalım!'' makalesinde emperyalist Çin'in Uygur Türklerine yaptığı zulmü konu edinirken; sıcak gündeme dair önemli hatırlatmalar ve değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, "Hz. Eyyub'el Ensari Camii ve Türbesiyle, Hz. Mevlana gibi ilim önderlerinin medrese ve kabirlerinin bulunduğu dini ve tarihi mekanların kasıtlı olarak dini anlamından çıkarılarak 'turistikleşitirlmesi' hadisesine" dair hatırlatma ve uyarıda bulundu.

Yılmaz'ın hatırlattığı konulardan biri de habervakti.com'un gündeme getirdiği paganist ritüellerle dolu Agartha Festivali oldu. Yılmaz, bu konuyu mercek altına almak istediğini fakat bu haftaki yazısında ehemmiyet arz eden bir konu olan ''Çin'in Uygur Türklerine'' zulmünü okurlarına anlatmak istediğini belirterek, "Özellikle aklıma geldikçe halen uykularımı kaçıran Hacı Bektaşi Veli'nin yurdu ve ocağı Nevşehirimizin Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilen ve halkolden, yasaklı maddelerin kullanımına, pagan ritüellerle dolu agartha festivallerindeki rezaletlere karşı tepkimizi dile getirecektik." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Ama bu kültür katliamı kadar dehşetli Doğu Türkistan'lı kardeşlerimizin Arş-ı alayı titretecek, tüm Melekleri ağlatacak ve tüm Ümmetin ilahi felaketine sebeb olabilecek feryatlarını Doğu Türkistan’lı mazlum, mağdur ve muhacir bir kardeşimizin gözyaşıyla aktardığı skandal insan hakları ihlalleriyle dolu mektuplarını okuyunca, kamuoyuyla paylaşmayı öncelikli, imani ve ihvani görev kabul ettim!

Emperyalist Çin'in Uygur Türklerine zulmünü 26 madde ile izah etmeye çalışan Yılmaz, zalim Çin'i boykot etme çağrısında bulundu:

Geleceğin Yecüc'ü ve Yeryüzünün başbelası işgalçi Emperyalist Çin’’in Mallarına bir Ümmet Boykotunu başlatmak için daha neyi bekliyoruz!

Yılmaz, adeti olduğu üzre yazsını konuya dair bir duayla noktaladı:

Allahım!
Zamanın Deccali'nin fitne ve şerrinden,
Yecüc ve Mecüc Ordularının işgallerinden
nefislerimizi, ailelerimizi, nesillerimizi ve Ülkelerimizi Hafız İsmi Şerifin hürmetine muhafaza eyle!
Asrın güçlerine  güvenen Çin, Hindistan, İngiltere, ABD, AB ve İsrail gibi Şeytanın avanelerinin sonunu suyunla boğduğun Fravun‘un  ve sineğinle yok ettiğin Nemrud’un sonu eyle!
Amin..

Yecüc Çin Tehlikesine karşı uyanalım... Makale: Yecüc Çin Tehlikesine karşı uyanalım...