Şevki Yılmaz, ''Nereye koşuyoruz? Ve ne zaman uyanacağız?'' yeni dünya düzeninin faaliyetlerine dair açıklamalar yaparken; Türkiye'nin İslam'ın rehberliğinde milli bir şuurla, düzenin kurmaya çalıştığı hegomanyaya mukavemet göstermesi gerektiğini vurguladı.

ŞEVKİ YILMAZ, 'TURİSTİKLEŞTİRME' PROJESİNE KARŞI UYARDI: MANEVİ MEKANLARDAKİ KURAL TANIMAZLIĞIN ARKA PLANI

Yılmaz, "Hz. Eyyub'el Ensari Camii ve Türbesiyle, Hz. Mevlana gibi ilim önderlerinin medrese ve kabirlerinin bulunduğu dini ve tarihi mekanların kasıtlı olarak dini anlamından çıkarılarak 'turistikleşitirlmesi' hadisesine" dikkat çekerken " Turistleri ülkenin kalkınmasında(!!!)  fırsat gören şaşkın ve nakıs aklın neticesinde manevi ziyaret yerleri olan Mevlana ve Eyyub Sultan gibi zatların mekân ve makamlarına müze muamelesi yapılması neticesinde ibadethane ve kutsal mekanlar özelliğinden çıkartılarak müzeye çevirircesine ve çırılçıplak turistlere O Manevi Mekânlara şartsız ve kontrolsüz girme izni ve emri verildiği yetmezmiş gibi; bu mübarek zatların kabirlerinin önünde dahi görev yapan tesettürlü güvenlik görevlilerine takdir edilen üniformaların İslami Tesettür ruhuna aykırı hale getirilmesine kadar aciz ve gafil bir gayri milli Kültür yangını..." ifadelerini kullandı.

Yeni dünya düzeni projelerini bir bir faş eden Yılmaz, DSÖ'nün dayatmalarına da şu ifadelerle değinidi:

Devasa Üniversite ve Şehir Hastahanelerine rağmen adeta bila kayd-u şart yetkilerle donattığımız DSÖ’ün dayatmaları ve küresel ihanetleri sebebiyle artmakta olan kanser ve kalp krizi gibi yaygın hastalıklar afeti...

Yılmaz, adeti olduğu üzre yazısını konuya dair bir duayla noktaladı:

“Ey Allah’ım! Bize tarafından rahmet ve merhamet ihsan eyle. Bizim şu içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmamız için, kurtuluş planımızı kolaylaştır.”
Amiin!
“Ey Belaları def’ eden Allah’ım! Bizden tüm belaları def eyle!”
Amiin!
Nusret ve necatın ancak sana Kul olmamızla ve eşsiz önderimiz, izinden gitmekten şeref duyduğumuz, tek lider, tek önder Muhammed Mustafa'nın izinden gitmekle olduğunun bilinç ve şuurunu kalbimize, dimağımıza ve bileğimize nakşet!
Amiin.

Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu

Nereye koşuyoruz? Ve ne zaman uyanacağız? Makale: Nereye koşuyoruz? Ve ne zaman uyanacağız?